Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Πένθος στην οικογένεια του Ασκληπιείου νοσοκομείου

Θρηνεί ο ιατρικός κόσμος της Αττικής την απώλεια του ορθοπεδικού του Ασκληπιείου Βούλας, Γιάννη Μίχου. 

Ο εκλιπών, που σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, φαίνεται ότι έβαλε ο ίδιος τέρμα στη ζωή του, ήταν ο Διευθυντής της Δ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής στο νοσοκομείο της Βούλας. Το απονενοημένο του διάβημα έγινε στον τόπο καταγωγής του, στην Καλαμάτα, όπου είχε μεταβεί για τα Χριστούγεννα.

Ο εκλιπών είχε υπό την ευθύνη του τη μονάδα αθλητικών κακώσεων/γόνατος του νοσοκομείου, η οποία και ιδρύθηκε με δική του πρωτοβουλία. Το 2011 μάλιστα διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και διοργάνωσε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019, στη 1.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βούλα (απέναντι από το Ασκληπιείο). Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην “Κιβωτό του Κόσμου” και για το σκοπό αυτό θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.

Οι συνάδελφοί του περιγράφουν τον Γιάννη Μίχο ως έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο. Το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για έναν “άξιο γιατρό, εξαίρετο συνεργάτη, αξιόλογο άνθρωπο”.

Ο διοικητής του Ασκληπιείου, Θεόδωρος Ρούπας με ανακοίνωσή του τονίζει:

«Η Διοίκηση του ΓΝ Ασκληπιείο Βούλας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου ιατρού και υπέροχου ανθρώπου Ιωάννη Μίχου. Ο Ιωάννης Μίχος εργάστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας συνεχόμενα από το 1989 μέχρι σήμερα, το 2004 έλαβε το βαθμό του συντονιστή διευθυντή της Δ΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής, ενώ το 2018 ανέλαβε τη Διεύθυνση του Α΄ Χειρουργικού Τομέα.

Είχε την εκτίμηση και το σεβασμό συναδέλφων και ασθενών. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την πολύτιμη προσφορά του και την ανθρωπιά του. Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας