Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Στο πλευρό των εργαζομένων της Χαλυβουργικής η Περιφέρεια

Οι δραματικές εξελίξεις στο χώρο της χαλυβουργίας, που οδηγείται σε ολοκληρωτική διακοπή λειτουργίας με συνέπεια ομαδικές απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων πρέπει να ευαισθητοποιήσουν όλους.

Είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων και επισημαίνουμε την ανάγκη να δοθεί από την Κυβέρνηση λύση που θα διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας.

Η Αττική και ιδιαίτερα η Δυτική Αττική και το Θριάσιο πλήττονται από μεγάλα ποσοστά ανεργίας και απαιτείται η άμεση εφαρμογή ενός προγράμματος που θα βοηθά στην μείωση του ενεργειακού κόστους λειτουργίας της χαλυβουργίας και θα αποτρέπει τις ομαδικές απολύσεις εργαζομένων.

Αυτά επίσημαίνονται σε ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στο κλάδο της χαλυβουργίας. Είναι απαράδεκτο σήμερα που η χώρα έχει ανάγκη να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης να αφήνουμε δυναμικούς κλάδους της οικονομίας, όπως η χαλυβουργία, να κλείνουν και εκατοντάδες εργαζόμενοι να μένουν άνεργοι. Καλούμε τη κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα που θα διασφαλίσουν τη λειτουργία της χαλυβουργίας και την εργασία εκατοντάδων εργαζομένων.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας