Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Για την Αναπηρία συζητά το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

 

Το ζήτημα της αναπηρίας στην Περιφέρεια Αττικής θα απασχολήσει την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός) το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. 

Πρώτο θέμα της ημερήσια διάταξης είναι η συζήτηση με θέμα: “Αναπηρία και Περιφέρεια Αττικής, πεπραγμένα και στρατηγικός σχεδιασμός”. (Εισηγήτριες η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Π. Τσαβαλιά και η Αντιπεριφερειάρχης κα Αικ. Θανοπούλου)

Στην υπόλοιπη ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται:

Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 5.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α.) για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην εκστρατεία Ecomobility – FreeMobility. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αντ. Γάκης)

Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ- ΠΕΥΚΗΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.)» για το έργο: «ΕΞΩΡΑÏΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΕΥΚΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 500.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περάματος για το έργο «Κατασκευή έργων αποχέτευσης, ύδρευσης και συναφών εργασιών στην περιοχή του Άνω Περάματος – 3η φάση» συνολικού προϋπολογισμού 233.835,28 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

Ορισμός νέων μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σε Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση διατηρητέου κτίσματος για τη δημιουργία Μουσείου Κεραμικής-ΑΚΕΛ “Πάνος Βαλσαμάκης” και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο Λαύριο Αττικής». (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την «Παρακολούθηση τοξικών μικροφυκών σε περιοχές αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων» προϋπολογισμού 87.255,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου για την ανάθεση επιχορηγούμενου ερευνητικού προγράμματος με τίτλο “Βελτιστοποίηση του συστήματος ολοκληρωμένης αντιμετώπισης του Rhynchophorus ferrugineus στο Πεδίον του Άρεως” συνολικού προϋπολογισμού 20.000,00 €. (Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κα Ερμ. Κυπριανίδου)

Λήψη απόφασης για τη χωροθέτηση λαϊκών αγορών Καλλιθέας και Σφαγεία Καλλιθέας, ημέρα Παρασκευή, της Β’ Αθηνών του Δήμου Καλλιθέας. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

Λήψη απόφασης για τη χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς Πετρούπολη, ημέρα Παρασκευή, της Δ’ Αθηνών του Δήμου Πετρούπολης. (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Κοροβέσης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας