Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Πεζοπορικές διαδρομές στον Υμηττό προτείνει ο “Αρχέδημος”

Την προσπάθεια ανάδειξης και προστασίας του Νοτίου Υμηττού που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2018 συνεχίζει ο Σύλλογος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, “Αρχέδημος”.

Στο πλαίσιο αυτό και με τη στήριξη του Θανάση Μαρτίνου και την ευγενική δωρεά του μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας πολιτιστικού και κοινωφελούς έργου Αιγέας, καθώς και με την ανταπόκριση δημοτών για οικονομική συνεισφορά, ο σύλλογος ανέθεσε στην ΚΟΙΝΣΕΠ «Μονοπάτια της Ελλάδας» τη σύνταξη Πρότασης Ανάπτυξης και Προβολής Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών για την Περιοχή του Νοτίου Υμηττού.

Η μελέτη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2019.

“Η επόμενη πρόκληση είναι η υλοποίηση ενός έργου με μεγάλη σημασία για την ανάδειξη του περιβάλλοντος και του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής του Νοτίου Υμηττού, άρρηκτα συνδεδεμένου με την τοπική κοινωνία καθώς βασίζεται στην ιστορία της και μπορεί να ενισχύσει την οικονομία της”, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Αρχέδημος δηλώνει ότι “αναζητά τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τη στήριξή τους για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου” και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα οργανωθεί ανοιχτή παρουσίαση της πρότασης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας