Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Γλυφαδα

Δωρεάν Piano Camp για παιδιά 5-15 ετών στη Γλυφάδα

Από τις 26 Ιουνίου ως τις 24 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Piano Camp υπό την επίβλεψη του βραβευμένου παιδαγωγού πιάνου Κοσμά Λαπατά.

To piano camp είναι ανοιχτό για παιδιά 5-15 ετών που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες, την κλίση ή το ταλέντο τους στο όργανο, αλλά και σε όσα παιδιά ήδη σπουδάζουν πιάνο αλλά δεν έχουν την αναμενόμενη πρόοδο.

To PIANO CAMP περιλαμβάνει

Ατομικό Μάθημα (26/6, 3/7, 10/7, 17/7), Ανοιχτό Μάθημα, Ζέσταμα – Ενδυνάμωση, Ανάγνωση Παρτιτούρας, Μελέτη – Τρόποι Μελέτης, Μηχανισμός Μνήμης, Αντιμετώπιση Άγχους – Τράκ, Ρεσιτάλ των συμμετεχόντων (24/7),

Δήλωση συμμετοχής (μέχρι 19/06) στο τηλέφωνο 6972 844 207.

Ο Καθ. Κοσμάς Λαπατάς είναι πτυχιούχος αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας, μουσικολογίας και μουσικής τεχνολογίας, διπλωματούχος σολίστ πιάνου και κάτοχος μεταπτυχιακού στην παιδαγωγική πιάνου.

Καθηγητές του υπήρξαν παγκόσμιες φυσιογνωμίες όπως Δ. Τουφεξής, Δ. Καρά, Μ. Αλεξίου, Μ. Αδάμης, Ι. Χριστόφιλλος, Γ. Χατζηνίκος, Σ. Μπέρνσταιν, Τ. Παπαγεωργίου, Ε. Τραγάνα, Ε. Γκολάντσκυ, Ρ. Χέντερσον, Σ. Σπάιντελ, Ε. Σεργκέεβα και Β. Μπορίσοβνα μεταξύ άλλων.

Διδάσκει από το 1995 σε ωδεία, σχολεία, κολλέγια και ιδρύματα κύρους. Είναι έφορος πιάνου στα ΚΕΜΑ, ΚΨΥΠΕ και ΕΚΨΨΥ και σύμβουλος σχεδιασμού προγραμμάτων του σχολείου για χαρισματικά παιδιά Πέρσελ. Έχει βραβευτει απο το ΥΠΠΟ, το Πανεπιστήμιο Τεχνών της Καλιφόρνια και το Classic FM.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας