Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Θεατρικό από τα παιδιά του ΚΑΑΠ Βούλας για την Ημέρα των ΑμεΑ

Με τη θεατρική παράσταση “Η χώρα του Τίποτα” θα τιμήσουν την Ημέρα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες τα παιδιά του Τμήματος Εργοθεραπείας στο Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και θα πραγματοποιηθεί στο αίθιουσα “Ιωνία” της Βούλας (δίπλα απ΄οτο δημαρχείο, Κ. Καραμανλή 18) την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στις 5.30 μ.μ.

Η υπεύθυνη της παράστασης, Λίνα Συμεωνίδου αναφέρει σχετικά:

Η ένταξη των ατόμων με αναπηρίες στη σημερινή κοινωνία είναι πλέον μια πραγματικότητα. Η συμμετοχή τους σε ποικίλλες δραστηριότητες είναι ενεργή και αναμφισβήτητα πολύτιμη. Η πίστη μας σε αυτή την ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, που πλήττεται στις μέρες μας, και η ενθάρρυνση μιας τέτοιας πρωτοβουλίας θα μας δραστηριοποιήσει ακόμα περισσότερο“.

Και συμπληρώνει:

Μόνο από την καθημερινή μας αλληλεπίδραση με αυτά τα παιδιά, θα γίνουμε πιο δημιουργικοί και σημαντικοί άνθρωποι. Τους στόχους τους θέτουμε ΜΑΖΙ και είναι υλοποιήσιμοι μόνο όταν είναι κοινοί, φτάνει να δοθεί η ευκαιρία και να αξιοποιηθεί η δυναμική που διαθέτουμε. Η γνωριμία με τον πολιτισμό και η αγωγή της ψυχής είναι δικαίωμα όλων μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην παράστασή μας!“.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας