Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Ένας πιλότος στο τιμόνι του Αστέρα Βουλιαγμένης

Ο Φιλίπ Ρου Ντεσάρ είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, που άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο, έχοντας στις αποσκευές του περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας.

Παράλληλα με την καριέρα του σε ηγετικές θέσεις πολυτελών ξενοδοχείων παγκοσμίως είναι και ερασιτέχνης πιλότος, απολαμβάνοντας βόλτες στον αέρα με μικρά αεροσκάφη. Προφανώς ήρθε στο σωστό μέρος, όπου Δήμαρχος είναι ένας εν ενεργεία πιλότος της πολιτικής αεροπορίας.

Γεννημένος στη Γαλλία, ο κ. Ρου Ντεσάρ εντάσσεται στην ομάδα της Four Seasons έπειτα από πολυετή πορεία στην Park Hyatt, ως Γενικός Διευθυντής ξενοδοχείων σε Chicago και Tokyo, Αντιπρόεδρος των Global brands στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

“Είναι τιμή για εμένα να γίνω μέλος της ενθουσιώδους ομάδας του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens. Μετά από μόλις επτά μήνες λειτουργίας, το ξενοδοχείο έχει γίνει ένας μοναδικός προορισμός, ορόσημο για την Ευρώπη. Αυτό είναι αποτέλεσμα όχι μόνο της εκπληκτικής τοποθεσίας και του θεαματικού σκηνικού που προσφέρει, αλλά πρωτίστως της ταλαντούχας ομάδας του”, αναφέρει.

Ο νέος γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από το Global Business School, INSEAD και είναι απόφοιτος του Ecole Hôtelière de Lausanne στην Ελβετία. Όπως δηλώνει, του αρέσει να αγκαλιάζει τις προκλήσεις στην προσωπική του ζωή.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Four Seasons, “ως νέος Γενικός Διευθυντής του Four Seasons Astir Palace, ο Φιλίπ ανυπομονεί να αποκαλεί σύντομα την Αθήνα σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας