Πιπίλες Avent και Chicco: Η καλύτερη επιλογή για υγιή και ευτυχισμένα μωρά

Πιπίλες Avent και Chicco: Η καλύτερη επιλογή για υγιή και ευτυχισμένα μωρά

Οι πιπίλες είναι τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ των μωρών, αφού όχι μόνο προσομοιώνουν την διαδικασία του θηλασμού ηρεμώντας τα και βοηθώντας τα να κοιμηθούν, αλλά επιπλέον εξασφαλίζουν την σωστή ανάπτυξη της στοματικής τους κοιλότητας και ανακουφίζουν από τον πόνο όταν φυτρώνουν τα πρώτα τους δοντάκια.

Ωστόσο δεν είναι όλες οι πιπίλες ίδιες και κάθε μητέρα που θέλει το καλύτερο για το μωρό της γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η επώνυμη ποιότητα για την σωστή ανάπτυξη και την καλή υγεία του βρέφους.

Για να είστε σίγουρες ότι η επιλογή που θα κάνετε για το μωρό σας είναι η κατάλληλη δείτε στη συνέχεια μερικά tips για να βρείτε τις ιδανικές πιπίλες μέσα από το anatello!

Μέγεθος

Κάθε μωρό ανάλογα την ηλικία του χρειάζεται διαφορετικού μεγέθους πιπίλες. Τόσο η Avent όσο και η Chicco, δύο κορυφαία brands βρεφικών ειδών, διαθέτουν πολλά μεγέθη για όλα τα μωρά. Πώς θα ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο για σας; Από την ηλικία του δικού σας μωρού:

  • Μικρή πιπίλα για μωρά από 0 έως 6 μηνών
  • Μεσαία πιπίλα από 6 έως 18 μηνών
  • Μεγάλη για άνω των 18 μηνών

Κατασκευή

Αποφύγετε τις πιπίλες που δεν είναι κατασκευασμένες ως ενιαία κομμάτια, γιατί υπάρχει κίνδυνος η θηλή τους να αποκοπεί και να προκαλέσει πνιγμό στο μωρό. Όταν αγοράζετε πιπίλες, πριν τη δώσετε στο μωρό σας, τραβήξτε πολύ δυνατά το λαστιχένιο μέρος. Αν αποκοπεί εύκολα από εσάς, το ίδιο εύκολα θα συμβεί και μέσα στο στόμα του μωρού.

Οι σωστές επιλογές

Για να αποφύγετε τυχόν κατασκευαστικά λάθη που μπορεί να αποδειχθούν επικίνδυνα για την υγεία του μωρού σας επιλέξτε τις κορυφαίες ανθεκτικές επώνυμες πιπίλες Chicco και Avent που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Anatello.

Ξεχωρίσαμε την ροζ πιπίλα σιλικόνης της Chicco κατασκευασμένη ως ένα ενιαίο κομμάτι, ώστε να είναι εξαιρετικά ανθεκτική και ασφαλής για το μωρό σας.

Και για τον ύπνο, επιλέξτε τη νυχτερινή ορθοδοντική σιλικόνης της Philips Avent με ειδικά σχεδιασμένη θηλή που στηρίζει τον ουρανίσκο ευνοώντας την φυσική ανάπτυξη του.

Για περισσότερα είδη βρεφανάπτυξης σε κορυφαία ποιότητα & μοναδικές προσφορές επιλέξτε anatello.gr!