Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Μια γροθιά ο ΑΟ Βουλιαγμένης τη νέα χρονιά

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, Γρηγόρη Αποστολίδη, και πλήθους αθλητών και ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας έκοψε ο ΑΟ Βουλιαγμένης την παραδοσιακή βασιλοπιτα για το 2016 το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Οι διοικητικές αναταράξεις φαίνεται να ανήκουν πια στο παρελθόν, με το ιστορικό σωματείο της Βουλιαγμένης να κοιτά με αισιοδοξία όσα έρχονται. Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος της διοίκησης του Συλλόγου αλλά και δημοτική σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μαρία Σίνα, μαζί με τον νέο πρόεδρο του ΑΟΒ, Κωνσταντίνο Μπέτα.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Βουλιαγμένης γέμισε από την παρουσία των αθλητών που είχαν πολλές επιτυχίες να επιδείξουν στην πορεία τους τον τελευταίο χρόνο.

IMG_5256

Την εκδήλωση άνοιξε με ένα προσεγμένο πρόγραμμα η Ρουμπίνη Πρωτοψάλτη στο φλάουτο και ο Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο. “Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει μια εκδήλωση που αφορά το ποδόσφαιρο να ξεκινά με μουσική”, παρατήρησε ο Γρηγόρης Αποστολίδης.

IMG_5214

Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπαμιχαήλ, μέλος του ΔΣ του ΟΑΠΠΑ αλλά και άνθρωπος του Κυανού Αστέρα Βάρης.

IMG_5237

Τις ευχές του έδωσε ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και στέλεχος της Ανεξάρτητης Κίνησης, Δημήτρης Κιούκης.

IMG_5241

Η Βασιλική Σφήκα, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και του ΔΣ του ΟΑΠΠΑ.

IMG_5245

Η Ελένη Δόγκα ευχήθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Βούλησης πολλές επιτυχίες στους αθλητές.

IMG_5244

Η ψυχή των ακαδημιών του ΑΟΒ, ο προπονητής μπάσκετ και γυμναστής του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης Φώτης Μαρκαντωνάτος (αριστερά) εισέπραξε και το περισσότερο χειροκρότημα μόλις ανέβηκε να πάρει το κομμάτι του από την πίτα.

IMG_5265

Η αθλήτρια στίβου του ΑΟΒ με πανελλήνιες διακρίσεις, Μαρίνα Βλάρα, τόνισε σε μια μεστή νοήματος δήλωση, ότι “δεν έχει σημασία μόνο πώς θα τερματίσεις, αλλά και πώς θα ξεκινήσεις”.

IMG_5269

Ο Στέφανος Κυριαζόπουλος πλέον ανήκει διοικητικά στον Κυανού Αστέρα Βάρης, όμως στις καρδιές των αθλητών είναι πάντα ΑΟΒ.

IMG_5258

Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Σταύρος Πλακαντωνάκης, εκπροσωπώντας τον Άρη Βούλας, επανέφερε την ιδέα του για μια ενοποίηση των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, έναν “αθλητικό Καλλικράτη” όπως είπε.

IMG_5249

Την ευθύνη της όμορφης εκδήλωσης είχε η Μαρία Σίνα.

sina-maria

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας