Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Πίτσα από τον τόπο σου (Βάρη) για τις εκλογές

Τη σίγουρη επιλογή της πίτσας για τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών έκανε και αυτή τη φορά η Δημοτική Αρχή Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Επέλεξε μάλιστα ένα δοκιμασμένο τοπικό κατάστημα της Βάρης, το Fratelli, που έκανε τον Αύγουστο μια νέα αρχή με νέο αίμα.  

Απέφυγε έτσι τις παρακινδυνευμένες γαστρονομικές επιλογές του Ιανουαρίου 2015 που έγιναν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο (περισσότερα εδώ) και αυτή τη φορά, όπως και κατά το Δημοψήφισμα, άφησε τους πάντες ευχαριστημένους, επιλέγοντας μια τοπική επιχείρηση.

Για την τροφοδοσία των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα δαπανήσει 3.591 ευρώ.

Παραπονεμένοι των εκλογικών κέντρων θα μείνουν μάλλον οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των κομμάτων. Τα κόμματα αναλαμβάνουν κατά κανόνα να μην αφήνουν τους αντιπροσώπους τους νηστικούς, όμως και σε αυτό το επίπεδο διαπιστώνει κανείς σοβαρές διαφορές.

Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η Νέα Δημοκρατία τροφοδοτούσε με ζηλευτά προϊόντα catering τους ανθρώπους της, σε αντίθεση με άλλα κόμματα που άφηναν τους αντιπροσώπους τους στο έλεος του σχολικού κυλικείου. Οι εκπρόσωποι της Αριστεράς συνήθως κοιτάζουν σαν φτωχοί συγγενείς τους ανταγωνιστές τους…

Η βραδιά των εκλογών παραδοσιακά συγκεντρώνει φίλους και οικογένειες γύρω από ένα τραπέζι – ακόμη κι αν είναι αυτό της τηλεόρασης. Εμείς ενθαρρύνουμε άπαντες να προτιμήσουν τα τοπικά καταστήματα για παραγγελίες έτοιμου φαγητού.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας