Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Πώς θα κινηθούν οι πλανήτες το 2017; Οι αστρολόγοι εξηγούν

Όπως όλοι οι αστρολόγοι γνωρίζουν, οι κινήσεις των πλανητών είναι ένα πολύ καθοριστικό στοιχείο που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό, την διάθεση και τις αντιδράσεις κάθε ζωδίου, ενώ είναι σε θέση να δημιουργούν εμπόδια αλλά και ευκαιρίες σε επαγγελματικά, οικονομικά, ερωτικά αλλά και καθημερινά ζητήματα.

Μάλιστα η ανάδρομη κίνηση ορισμένων πλανητών μπορεί να επιφέρει ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα και να καλλιεργήσει τις συνθήκες για ατυχίες και ματαίωση σχεδίων. Προκειμένου να είστε προετοιμασμένοι έγκαιρα φέτος, οι ειδικοί της αστρολογίας αναλύουν τις ανάδρομες κινήσεις των πλανητών του 2017.

Μπήκαμε στην ιστοσελίδα αστρολογίας Astrology4u.gr και σας παρουσιάζουμε τα κυριότερα στοιχεία.

ΕΡΜΗΣ

Χρειάζεται 88 ημέρες για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο και κινείται σε ανάδρομη τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, ενώ κάθε αναδρομή του διαρκεί 19-24 ημέρες. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, λάθη, παρεξηγήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις είναι πιθανό να συμβούν. Στις αναδρομές του, μην υπογράψετε συμβόλαια, μην αγοράσετε περιουσιακά στοιχεία και μην βάλετε μπρος νέα σχέδια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή ωστόσο να προετοιμαστείτε και να οργανώσετε σχέδια που θα κάνετε μετά την αναδρομή του.

Οι αναδρομές του πλανήτη Ερμή το 2017 θα συμβούν:

  • 9 Απριλίου 2017 στο ζώδιο του Ταύρου
  • 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Παρθένου
  • 3 Δεκεμβρίου 2017 στο ζώδιο του Τοξότη

Διαβάστε περισσότερα για τον ανάδρομο Ερμή εδώ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η Αφροδίτη χρειάζεται 225 ημέρες για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο. Κινείται σε ανάδρομη κάθε 18 μήνες και μένει σε αναδρομή για περίπου 6 εβδομάδες. Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, οι αστρολόγοι έχουν παρατηρήσει ότι επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών και ερωτικών. Παλιές σχέσεις επιστρέφουν ή κλείνουν το κύκλο τους ενώ ότι επενδύσεις κάνετε κατά την αναδρομή της είναι εξαιρετικά ζημιογόνες.

Η μοναδική αναδρομή της Αφροδίτης το 2017 θα συμβεί:

  • 4 Μαρτίου 2017 στο ζώδιο του Κριού

ΑΡΗΣ

Ο Άρης χρειάζεται περίπου 687 ημέρες για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο και κινείται σε ανάδρομη κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες, μένοντας σε αναδρομή για περίπου 55 με 80 ημέρες. Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος, οποιαδήποτε άμεση δράση γίνεται δύσκολη. Ταξίδια και δουλειές μένουν ημιτελείς ενώ πρέπει να αποφεύγεται κάθε νέα αρχή σε άμεσο επίπεδο.

Ευτυχώς το 2017 δεν θα δούμε κάποια αναδρομή του Άρη.

ΔΙΑΣ

Ο Δίας θέλει περίπου 12 χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον Ήλιο και είναι ανάδρομος κάθε χρόνο για περίπου 120 ημέρες. Κατά την αναδρομή του είναι καλό να επανεξετάσετε τα όνειρα, τα ιδανικά και την κοσμοθεωρία σας.

Η μοναδική αναδρομή του πλανήτη Δία το 2017 θα συμβεί:

  • 6 Φεβρουαρίου 2017 στο ζώδιου του Ζυγού

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις πλανητικές διελεύσεις της νέας χρονιάς; Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Astrology4u και οι κορυφαίοι αστρολόγοι θα σας δώσουν όλες τις απαντήσεις!

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement