Στις πλατείες την Κυριακή για την Ελλάδα

Στις πλατείες την Κυριακή για την Ελλάδα

Μετά τη δυναμική κινητοποίηση της Τετάρτης, νέα διαμαρτυρία κατά της λιτότητας, των μνημονίων και υπέρ της δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 την Κυριακή στο Σύνταγμα, μία μέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup.

Το κάλεσμα που έγινε σήμερα μέσω των social media, απευθύνετε στους λαούς των χωρών της Ευρώπης προκειμένου να προχωρήσουν σε συγκεντρώσεις αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

tspg

Ολόκληρο το νέο κάλεσμα:

«Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.

Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της τρόικα και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.
Θα νικήσουμε!»