Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Αυτοκόλλητο 20 ευρώ πάσο για όλες τις πλαζ των 3Β

Ένα βήμα προς την ενοποίηση των δικαιωμάτων που απολαμβάνουν οι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο των 3Β, οι κάτοχοι της κάρτας δημότη διατηρούν και φέτος τα προνόμιά τους όπως ίσχυαν πέρσι και επιπλέον καθιερώνεται για φέτος ένα αυτοκόλλητο που θα κοστίζει 20 ευρώ, θα τοποθετείται στην κάρτα δημότη και θα εξασφαλίζει ελέυθερη είσοδο στις πλαζ Α’ Βούλας και Βάρκιζας.

Συγκεκριμένα:

Στην πλαζ της Βουλιαγμένης, πλέον θα έχουν δικαίωμα μειωμένου εισιτηρίου (1,5 ευρώ) όλοι οι δημότες, ανεξαρτήτως της δημοτικής ενότητας από την οποία προέρχονται.

Οι δημότες που προέρχονται από τη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης θα μπορούν με την καταβολή εφάπαξ ποσού 20 ευρώ για φέτος να εισέρχονται δωρεάν στην Α πλαζ Βούλας και στην πλαζ της Βάρκιζας.

Οι δημότες που προέρχονται από τη Δημοτική Ενότητα Βούλας θα μπορούν εκτός από τα μέχρι σήμερα προνόμιά τους με την καταβολή εφάπαξ ποσού 20 ευρώ για φέτος να εισέρχονται δωρεάν στην πλαζ της Βάρκιζας.

Και τέλος, οι δημότες που προέρχονται από τη Δημοτική Ενότητα Βάρης εκτός από τα μέχρι σήμερα προνόμιά τους θα μπορούν με την καταβολή εφάπαξ ποσού 20 ευρώ για φέτος να εισέρχονται δωρεάν στην Α’ πλαζ της Βούλας.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι κάρτες δημότη που εκδόθηκαν πέρυσι παραμένουν σε ισχύ και όσοι δεν έχουν, μπορούν να προμηθευτούν στο ισόγειο του Δημαρχείου στη Βούλα, καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. έχοντας μαζί τους μια πρόσφατη φωτογραφία και την αστυνομική τους ταυτότητα.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement