Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Αστέρας Βάρης: Ποδαρικό με νίκη και 6 γκολ στη Γ’ Εθνική

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η ομάδα της Βάρης την πορεία της στη Γ Εθνική κατηγορία στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας 6-3 σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πυθαγόρα Σάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epsanastisentra, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γαλάζιους ήταν ο Ντούλιας που πέτυχε χατ-τρικ. Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο για τον Αστέρα. Μόλις στο 4’, μετά από γύρισμα αμυντικού προς τα πίσω, ο Ντούλιας καιροφυλακτούσε, έκλεψε την μπάλα και νίκησε με πλασέ τον Μαρμαρά ανοίγοντας το σκορ. Στο 14’ ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκούμα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 32’ ο Ντούλιας «τελείωσε» το ματς με πλασέ, γράφοντας το 0-3. Οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο 43’ με γκολ του Κανδυλά με το 1-3 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Ο Αστέρας ξαναπήρε μπρος στο δεύτερο μέρος. Στο 52’ ο Γκούμας με πλασέ έκανε το 1-4, αλλά δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν εκ νέου σε 2-4 με τον Τσιομπάι. Οι παίκτες του Μιχάλη Κάτσικα έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον Μαρμαρά να κρατάει όρθια την ομάδα του, αλλά στο 61’ ο Ντούλιας και πάλι τους έκοψε τα φτερά και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του διαμορφώνοντας το 2-5 με πλασέ από πλάγια θέση. Οι γηπεδούχοι μείωσαν ξανά στο 78’ με τον Αμυρσώνης σε 3-5, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν εκ νέου. Ο Αστέρας δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 91’ πέτυχε κι άλλο γκολ. Σκόρερ ήταν ο Νιούμαν, ο οποίος πίεσε, έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρμαρά και διαμόρφωσε το τελικό 3-6.

Στην επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στις 16:00 ο Κυανός Αστέρας αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο “Κ. Μπαγλατζής” τον ΑΟ Καραβά.

Με δηλώσεις του στο Sportime, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πάπιος που συνόδευσε την αποστολή στη Σάμο, τόνισε:

«Σαν πρεμιέρα και σε ένα πολύ κακό γήπεδο, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Και όταν στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, τότε αν μη τι άλλο, η ψυχολογία πετάει στα σύννεφα.

Γι αυτό ακριβώς θα πρέπει όλοι να μείνουμε προσγειωμένοι και να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι πως θα γινόμαστε καλύτεροι. Αναλογικά ήταν μια δύσκολη έδρα, που θεωρώ πως στη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα παρουσιάσει ακόμη περισσότερες δυσκολίες.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν μας άφησε να αναπτυχθούμε όπως θα θέλαμε και όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα, ενώ δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, να μην φτάσουμε στο στόχο μας.

Παράλληλα μας προβλημάτισε το γεγονός, πως δεχθήκαμε τρια γκολ, τα οποία σημειώθηκαν ύστερα από λάθη μας! Θέλω να ελπίζω πως αυτό το παιχνίδι θα μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια.

Η διαιτησία ήταν πολύ καλή και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Πυθαγόρα, για την άριστη φιλοξενία της, και δεσμευόμαστε στο δεύτερο γύρο να την ανταποδώσουμε.

Επιπροσθέτως αξίζει να σημειώσω πως η Αστυνομία του νησιού ήταν κοντά μας και φρόντισε για την ασφάλειά μας και με την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω θερμά.

Κράτησε πολύ ψηλά τον πήχη, ενώ τηρήθηκε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο και παράλληλα θερμομετρήθηκαν όλοι όσοι εισήλθαν στο γήπεδο.

Η λίστα των δέκα ατόμων που είχαμε στείλει μέρες πιο νωρίς, έγινε δεκτή και κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε κατά την είσοδο μας στο γήπεδο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της Βουλιαγμένης αλλά και στον ΟΑΠΠΑ, για την παραχώρηση του γήπεδου Βουλιαγμένης, προκειμένου η ομάδα μας, να εξοικειωθεί με το χόρτο!

Θέλω να ελπίζω πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη και όλοι θα χαρούμε ένα υπέροχο ταξίδι στη νέα αυτή πρόκληση της Γ’ εθνικής».

κλειδαράς Σπανός
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement