Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Καταλήψεις στα δημαρχεία όλης της χώρας από την ΠΟΕ-ΟΤΑ αύριο!

Σε συμβολικές καταλήψεις στα δημαρχεία όλης της χώρας προχωρεί από τις 10 έως τη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης η ΠΟΕ ΟΤΑ ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις αλλαγές που προωθούνται στο ασφαλιστικό και στα μισθολόγιά τους.

Κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων οι δημοτικοί υπάλληλοι θα σταματήσουν να εργάζονται για να συμμετάσχουν στις δράσεις, τις γενικές συνελεύσεις και συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν. Μένει στην πράξη βέβαια να αποδειχτεί αν θα εφαρμοστεί αυτό σε όλα τα δημαρχεία.

Σημειωτέον ότι την επόμενη Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργιά.

«Τις τελευταίες ημέρες, διαπιστώνουμε οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πώς έχει ξεκινήσει μία επίθεση σε βάρος μας, που έχει να κάνει με την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.), την κατάργηση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών, όπως της αποκομιδής των απορριμμάτων και της διάλυσης των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α.. Συνεχίζει και η σημερινή συγκυβέρνηση την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική που έχει ισοπεδώσει την Ελλάδα και την κοινωνία, αυξάνοντας τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την ανεργία« σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας