Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Η πολιτιστική συνεύρεση της “Απολλωνίας” (photos)

Ένας σύλλογος με τέτοια πολυσχιδή δραστηριότητα, δεν θα μπορούσε παρά να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη εκδήλωση αντί για μια τυπική κοπή βασιλόπιτας.

Ο λόγος για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης “Απολλωνία” που την Κυριακή 29 Ιανουαρίου διοργάνωσε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη της συνεύρεση σε κεντρικό ξενοδοχείο του Καβουρίου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Μαυραγάνη στο σύντομο χαιρετισμό της επισήμανε την εθελοντική προσφορά των μελών αλλά και την αδιάκοπη δραστηριότητα των εννέα ομάδων της Απολλωνίας.

Όπως κάθε χρόνο αφιέρωσε ένα κομμάτι της πίτας σε μια πιο αφηρημένη αξία.

Αυτή τη φορά επέλεξε την επιστροφή: “Στην επιστροφή των παιδιών μας που μετανάστευσαν, ένα εθνικό θέμα. Στην επιστροφή των αξιών, στην επιστροφή του χαμόγελου. Για μια ελληνική επαναφορά”, είπε η Μαριάννα Μαυραγάνη.

Το πρώτο κομμάτι της πίτας έκοψε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος εκπροσώπησε τη δημοτική αρχή μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ψαλλίδα.

Το κομμάτι του ελληνικού κοινοβουλίου έκοψε η Γεωργία Μαρτίνου, βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. Λίγο αργότερα προσήλθε και ο συνάδελφός της, Γιώργος Βλάχος.

Το κομμάτι του Δημοτικού Συμβουλίου έκοψε ο αντιπρόεδρός του Δημήτρης Κιούκης. Εδώ, μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη.

Παρούσα και το δραστήριο μέλος της Απολλωνίας, Ελένη Δόγκα που εκπροσώπησε τον ασθενή Δημοσθένη Δόγκα, δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Βούληση.

Η αίθουσα γέμισε από τις νότες της Ρουμπίνης Πρωτοψάλτη που ερμήνευσε στο φλάουτο κομμάτια του Μότσαρτ.

Ακολούθησαν χοροί και μουσική από τα καλλιτεχνικά τμήματα της “Απολλωνίας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας