Connect with us

Hi, what are you looking for?

Η Φάρμα των ζώων

Πώς θα στειρώσετε Δωρεάν τις Γάτες Που Φροντίζετε

Η Φιλοζωική Ένωση Εθελοντών Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανακοίνωσε τις οδηγίες για την περισυλλογή και δωρεάν στείρωση αδέσποτων γατών που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Μαΐου.

Οι κάτοικοι καλούνται να πιάσουν τις θηλυκές γάτες που επιθυμούν να στειρώσουν, να τις τοποθετήσουν σε κατάλληλο κλουβάκι μεταφοράς, ασφαλισμένο με δεματικά και με αυτοκόλλητη ετικέτα με τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο, οδό) και να τις μεταφέρουν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Μηλαδέζας, στη Βάρη. Το γήπεδο έχει παραχωρηθεί από το Δήμο για τη δράση αυτή.

Προσοχή, οι γάτες που θα στειρωθούν το Σάββατο θα πρέπει να έχουν μεταφερθεί από τη Παρασκευή 21/5 στο κλειστό γήπεδο. Αντίστοιχα, οι γάτες που θα στειρωθούν τη Κυριακή θα πρέπει να μεταφερθούν στο κλειστό γήπεδο το Σάββατο 22/5.

Τονίζεται ότι μέσα στο κλουβάκι θα πρέπει να έχετε τοποθετήσει εφημερίδες ή υποσέντονα και να το σκεπάσετε με ένα σεντόνι ή πετσέτα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετα τα ζώα.

*Για να δηλώσετε συμμετοχή στις στειρώσεις θα πρέπει μέχρι την Πέμπτη 20/5 το βράδυ να στείλετε ΜΟΝΟ γραπτό μήνυμα στην σελίδα της Φιλοζωικής Ένωσης Εθελοντών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ή στο κινητό τους 693 714 5280 αναφέροντας: τον αριθμό των θηλυκών γατιών που θα πιάσετε, την ημέρα, το τηλέφωνο και το όνομά σας.

Οι γάτες θα μεταφερθούν από εθελοντές μεταφορείς στο κτηνιατρείο Vets4Pets Καλδής Ηλίας και ΣΙΑ στη λεωφόρο Βάρης, που παραχωρήθηκε για τη δράση αυτή συμμετέχοντας και ο ίδιος ως εθελοντής κτηνίατρος. Οι κάτοικοι και οι εθελοντές θα μπορούν να τις πάρουν πίσω την Κυριακή το πρωί μέχρι το μεσημέρι (όσες στειρώθηκαν Σάββατο) και τη Δευτέρα το πρωί μέχρι το μεσημέρι (όσες στειρώθηκαν Κυριακή), από το κλειστό γήπεδο όπου θα μεταφερθούν μετά τη στείρωση τους και για να διανυκτερεύσουν.

Κάτοικοι που χρειάζονται βοήθεια για τη περισυλλογή των γατών ή που επιθυμούν να βοηθήσουν εθελοντικά μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τη σελίδα της Φιλοζωικής Ένωσης Εθελοντών.

Χρόνια πολλά, Μαίρη Φουρναράκη

Χρόνια πολλά, Λιάνα Σκουλάξενου

κλειδαράς Σπανός

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement