Πόσο κόστισε ένα γεύμα της Ρένας Δούρου στο Mezze της Γλυφάδας;

Πόσο κόστισε ένα γεύμα της Ρένας Δούρου στο Mezze της Γλυφάδας;

Πολλά ερωτήματα προκαλεί πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, πρόεδρος του οποίου είναι η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, για πληρωμή ενός …λουκούλειου όπως αποδεικνύεται γεύματος.

Σύμφωνα με εντολή πληρωμής που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, θα εκταμιευτούν 725,81 ευρώ συν ΦΠΑ 24% 174,19 ευρώ (σύνολο 900 ευρώ) “για την κάλυψη κόστους γεύματος για τις ανάγκες του γραφείου της προέδρου του ΔΣ του ΠΤΑ Αττικής”.

tspg

Ο λογαριασμός έγινε στο Mezze, το κοσμοπολίτικο μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο στη Γλυφάδα.

Την αποκάλυψη έκανε η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής, Δέσποινα Κουτσούμπα, η οποία σε σύντομο σχόλιο διερωτάται “πόσους τάισε για να φτάσει 900 ευρώ ο λογαριασμός;” και συμπληρώνει για την επικείμενη συζήτηση του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής: “Την Τρίτη πάλι θα συζητάμε αν τα 100 ευρώ κατ’ έτος είναι υπεραρκετά για τα νοικοκυριά που δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα;”.

Προφανώς αναμένονται απαντήσεις…

Update: Οι οποίες δεν άργησαν καθόλου.  Το αν ικανοποιούν θα το κρίνετε εσείς.

Το γραφείο τύπου της περιφέρειας Αττικής μιλάει για ανακριβές δημοσίευμα εστιάζοντας στο γεγονός ότι η ίδια η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δεν παρέστη στο γεύμα.  Οι αναρτήσεις χαρακτηρίζονται “διαστρεβλωτικές” ωστόσο η είδηση ότι η Περιφέρεια παρέθεσε γεύμα που κόστισε 900 ευρώ στο Περιφερειακό Ταμείο Αττικής δεν διαψεύδεται.

Update 2: Διαβάστε την επιστολή που έστειλε στο 3vita.gr ο πρόεδρος της Εθνικής Οργάνωσης Κρέατος σχετικά με το δείπνο στη Γλυφάδα.

Την Τρίτη στην Περιφέρεια Αττικής θα γίνει συζήτηση για τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.