Το Ποτάμι έφτασε στη Βούλα

Το Ποτάμι έφτασε στη Βούλα

Την Τρίτη 15 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση στην αίθουσα «Ιωνία» δίπλα από το Δημαρχείο Βούλας.

pot

Ομιλητές ήταν οι Γιώργος Μαυρωτάς, υποψήφιος βουλευτής Αττικής και πολιτικός υπεύθυνος του Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Δημήτρης Τσιόδρας, υποψήφιος βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος Τύπου, Χάρης Θεοχάρης, υποψήφιος βουλευτής Β” Αθηνών και πολιτικός υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικών, Δημήτρης Κοντοπίδης, υποψήφιος βουλευτής Β” Αθηνών και πολιτικός υπεύθυνος του Τομέα Αναπηρίας και Χρόνιων Παθήσεων.

Τα στελέχη του Ποταμιού ξεακαθάρισαν ότι είναι υπερ των κυβερνήσεων συνεργασίας αλλά δεν σκοπεύουν σε καμία περίπτωση να δώσουν άλλοθι για τη διατήρηση του παλιού συστήματος και να κάνουν τα ίδια πράγματα που έχει αποδοκιμάσει ο κόσμος.

Σημείωσαν ότι πρέπει να απαιτήσουμε αποτελεσματικότητα και δεύτερον να σταματήσει η φαυλότητα και ιδιαίτερα οι τοποθετήσεις κομματικών στελεχών στο δημόσιο, στις διοικήσεις των οργανισμών, που αν συμβεί αυτό θα μας οδηγήσει σε βέβαιη αποτυχία στο άμεσο μέλλον

Όσον αφορά τον φιλόδοξο στόχο για εκλογικό ποσοστό 10% ο Δημήτρης Τσιόδρας ξεκαθάρισε ότι ο πήχης μπαίνει τόσο ψηλά ώστε να είναι πιο ουσιαστικός και καθοριστικός ο ρόλος του Ποταμιού για την ανανέωση της πολιτικής μας ζωής.
«Το Ποτάμι δεν μπορεί να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση που δεν θα διασφαλίζει σταθερότητα, και για να μπορέσει να το κάνει πρέπει να έχει ένα ποσοστό, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που το παρουσιάζουν ή αυτό που πήρε στις προηγούμενες εκλογές» επισήμανε ο Χ. Θεοχάρης