Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Το Ποτάμι συζητά στη Βούλα για την Παιδεία

Το μείζον ζήτημα της παιδείας θέτει επί τάπητος η ομάδα εθελοντών του Ποταμιού από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνοντας μια σχετική εκδήλωση με σημαντικές προσωπικότητες.

Η συζήτηση με θέμα “πρόσβαση και υπέρβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση” θα γίνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 11 π.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” της Βούλας (Κ. Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο).

Θα μιλήσουν:

Ο Θάνος Βερέμης (Καθηγητής Ιστορίας, πρώην Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας 2004-2010): “Η μεταρρύθμιση που χρειάζεται η παιδεία μας”.

Ο Γιάννης Καλογήρου (Καθηγητής ΕΜΠ, Υπέυθυνος της Μονάδας Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ): “Το ελληνικό πανεπιστήμιο στον 21ο αιώνα”.

Ο Κωστής Κοντογιάννης (Διευθυντής 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών): “Πώς θα αποκατασταθεί ο ρόλος της μέσης εκπαίδευσης”.

Ο Νίκος Σιούτας (Δρ Ψυχολογίας, παιδαγωγός και πρώην σχολικός σύμβουλος): “To Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο μέσα από τη ματιά ενός δασκάλου”.

Και ο Γιώργος Μαυρωτάς (Βουλευτής Αττικής Το Ποτάμι, Αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ: “Προτάσεις για το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας