Η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

Η δήλωση “πόθεν έσχες” του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, δημοσιοποιήθηκε όπως άλλωστε και όλων των εν ενεργεία δημάρχων και περιφερειαρχών στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η δήλωση περιουσιακής κατάστασης του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς μέχρι σήμερα ο δήμαρχος των 3Β αρνείτο να την αναρτήσει ως ώφειλε στην ιστοσελίδα του Δήμου, υποστηρίζοντας ότι λόγοι ασφάλειας τον υποχρεώνουν να μην κάνει “φέιγ βολάν το Ε9 του”, όπως είχε αναφέρει σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

tspg

Από φέτος όμως δήμαρχοι και περιφερειάρχες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης του άρθρου 3Α του N. 3213/2003 και οι δηλώσεις αυτές αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων, μαζί με του πρωθυπουργού, των βουλευτών και ευρωβουλευτών κ.ά. πολιτικών προσώπων.

Όπως προκύπτει από τη δήλωσή του, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μαζί με τη συζυγό του για το 2015 είχαν εισοδήματα που συνολικά ανήλθαν σε 68.094,83 ευρώ.

Παρόλ’ αυτά οι τραπεζικές του καταθέσεις είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Σε 12 καταθετικούς λογαριασμούς (κανείς εκ των οποίων προθεσμιακός) το συνολικό υπόλοιπο στις 31 Δεκεμβρίου 2015 ήταν 2.669,73 ευρώ.

Ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τη σύζυγό του δηλώνουν συνολικά 15 ακίνητα, το τελευταίο εκ των οποίων αποκτήθηκε το 2009. Από αυτά 4 είναι διαμερίσματα και 1 κατάστημα.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δεν έχει δηλώσει κατοχή μετοχών, ομολόγων ή άλλων χρηματοποιστωτικών προϊόντων, ούτε συμμετοχή σε εταιρείες.

Δείτε όλο το “πόθεν έσχες” του εδώ.