Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών από Βούλα και Βουλιαγμένη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν την Τετάρτη από την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου των οικονομικών της Βουλής οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης, τα λεγόμενα «πόθεν έσχες» 609 πολιτικών προσώπων, για το 2013 (οικονομική χρήση του 2012).

Υπόχρεοι για δήλωση «πόθεν έσχες» είναι όλοι οι βουλευτές, ευρωβουλευτές, πρωθυπουργοί, υπουργοί, πρόεδροι κομμάτων και όλοι οι πρώην πολιτικοί που έληξε η θητεία τους τα 3 τελευταία χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι στα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν δεν περιλαμβάνονται δηλώσεις πολιτικών αρχηγών όπως του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων και κατοίκου Βάρης, Βασίλη Λεβέντη, οι οποίοι τότε δεν ήταν βουλευτές, όπως επίσης και σημερινών βουλευτών που εξελέγησαν για πρώτη φορά στις εκλογές του 2015, όπως ο Γιώργος Μαυρωτάς από τη Βουλιαγμένη.

Στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διαμένουν δύο πολιτικοί αρχηγοί, ο Πάνος Καμμένος (Βουλιαγμένη) και η Φώφη Γενηματά (Βούλα). Επίσης, η βουλευτής της ΝΔ, Γεωργία Μαρτίνου (Βουλιαγμένη), η υπουργός των ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά (Βουλιαγμένη) και η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άντζελα Γκερέκου (Βούλα).

Κλικ στις δηλώσεις πόθεν έσχες:

Γενηματά Φώφη

Γκερέκου Άντζελα

Καμμένος Πάνος

Κουντουρά Έλενα

Μαρτίνου Γεωργία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας