Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Πάσχα της προσφοράς σε ευπαθείς ομάδες

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των ενοριτών του Αγίου Νεκταρίου Βούλας, που συγκέντρωσαν τρόφιμα και εξόπλισαν την Τράπεζα Αγάπης της Ενορίας περισσότερο σε ποσότητα και σε είδη, από ποτέ.

Αξιοσημείωτη είναι η γενναία  προσφορά επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος πρόσφερε 18 ολόκληρα αρνιά νωπά και αντίστοιχα κοκορέρετσια, άλλος ενορίτης ένα τόνο μακαρόνια και επίσης φούρνος της Βούλας, προσέφερε 18 πασχαλινά τσουρέκια.

Με αυτό τον τρόπο, οι 18 μέχρι τώρα οικογένειες – δικαιούχοι της Τράπεζας Αγάπης του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορίας, το Σάββατο του Λαζάρου θα λάβουν πολλά τρόφιμα καθώς και σεβαστό οικονομικό βοήθημα, για να κάνουν Πάσχα, αλλά και να περάσουν και τις δύο εβδομάδες που θα είναι κλειστή, καθότι θα ανοίξει πάλι η Τράπεζα το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.

Στο μεταξύ, δέματα αγάπης με δώρα και είδη διατροφής για τη Γιορτή του Πάσχα θα διανείμει ο Δήμαρχος Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης κ. Σπύρος Πανάς, σε περίπου 150 δημότες και οικογένειες της πόλης που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Τα τρόφιμα διανεμηθούν στο γραφείο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 στις 11.00 π.μ. και όπως τόνισε η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μαρία Σίνα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα πρόκειται για μια “τελετή” χωρίς φωτογραφίσεις υποψηφίων.

Και η Δημοτική Βούληση όμως ανέλαβε ανάλογη πρωτοβουλία και κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδος θα μαζεύει τρόφιμα μακράς διαρκείας και ρουχισμό σε καλή κατάσταση τα οποία θα αποδώσει στην Ιερά Μητρόπολη την Τρίτη του Πάσχα για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.  Τηλέφωνα επικοινωνίας με την παράταξη για πληροφορίες: 210 89 51 420 και 210 89 52 454.

[στη φωτογραφία ο πρεσβύτερος Αντώνιος Χρήστου μπροστά στην “Τράπεζα αγάπης” του Αγίου Νεκταρίου Βούλας]

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας