Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Η Φάρμα των ζώων

Πρόσκληση συμμετοχής στη δράση ”Βοηθώντας τ’ αδέσποτα στην Αθήνα”

Η Oμάδα Eθελοντών “Alex” που αποτελείται από πέντε φοιτητές, διοργανώνει τη δράση «Βοηθώντας τ’ αδέσποτα στην Αθήνα» το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 4 μ.μ. στο Μοναστηράκι με στόχο να συγκεντρωθούν τροφές για τις ανάγκες σίτισης των σκύλων και γάτων που ζουν στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Η Παναγιώτα Θεολογίτου, η Βάννα Κουρουκλάτου, ο Ανδρόνικος Κουτρουμπέλης, ο Γιάννης Αξιώτης και ο Παναγιώτης Νιφόρος δημιούργησαν αυθόρμητα την εθελοντική ομάδα με την ονομασία “Alex” για να τιμήσουν έναν φίλο τους που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερις μήνες.

Η πρώτη τους δράση ήταν στις 19 Δεκεμβρίου του 2015 διοργανώνοντας με τη στήριξη της ομάδας «Γέφυρα» την εκδήλωση «Βοηθώντας τους άστεγους στην Αθήνα» που πραγματοποιήθηκε στη Βαρβάκειο Αγορά. Εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ομάδας Εθελοντών “Alex” που έγινε μέσω facebook και με την πολύτιμη προσφορά τους σε τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, βοηθήθηκαν πολλοί άστεγοι συνάνθρωποί μας. Όπως οι αδέσποτοι άνθρωποι έτσι και τ’ αδέσποτα ζώα έχουν τις ίδιες ανάγκες για να καταφέρουν να επιβιώσουν στη σκληρή πραγματικότητα του δρόμου και οφείλουμε να τους φερθούμε ισάξια, αναφέρουν οι Ιστορίες Αδέσποτων.

 

Η λίστα με τα προϊόντα που μπορείτε να προσφέρετε για να μοιραστείτε λίγη αγάπη στους δρόμους της Αθήνας βοηθώντας στην πράξη τ’ αδέσποτα ζώα είναι:

  • Τροφές για σκύλους (ξηρά τροφή, κονσέρβες, κ.τλ.)
  • Τροφές για γάτες (ξηρά τροφή, κονσέρβες, κ.τλ.)
  • Μπουκάλια με εμφιαλωμένο νερό
  • Μπολάκια (κυρίως πλαστικά)

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δράσεις της ομάδας Alex στο group τους στο facebook.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας