Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Πόλη για να Ζεις

Πρόστιμα σε Αποστολάτο – Κωνσταντέλλο για τις εκλογικές δαπάνες του 2010

Οι παρατάξεις του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου (Πόλεις για να ζεις) και του Άγγελου Αποστολάτου (ΔΑΔΑ με Όραμα) περιλαμβάνονται στον κατάλογο των 87 δημοτικών παρατάξεων της Περιφέρειας Αττικής που τιμωρήθηκαν με χρηματικά πρόστιμα από την Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν λανθασμένα προεκλογικά, οικονομικά στοιχεία που αφορούν υπέρβαση του καθορισμένου με νόμο πλαφόν στις προεκλογικές δαπάνες, αδυναμία δικαιολόγησης προέλευσης χρημάτων ή παράλειψη δήλωσης εξόδων στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Η παράταξη “ΔΑΔΑ με Όραμα” στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με επικεφαλής τον ‘Αγγελο Αποστολάτο, καλείται να πληρώσει 63.808 ευρώ. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο σε ύψος πρόστιμο από τα 87. 

Η παράταξη “Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη Πόλεις για να Ζεις”, με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, καλείται να πληρώσει 24.946 ευρώ.

Στη λίστα φιγουράρουν τα ονόματα του νυν υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιάννη Δημαρά, ο οποίος, μάλιστα, εκπίπτει από το αξίωμα του περιφερειακού συμβούλου Αττικής και του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Δημήτρη Καλογερόπουλου.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας