Μαθητικό τουρνουά σκάκι σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Μαθητικό τουρνουά σκάκι σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Το 3ο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι για τους μαθητές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Λεύκιππος, σε συνεργασία με τον ΟΑΠΠΑ του Δήμου. 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τo Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10 π.μ. έως και τις 3 μ.μ., στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (N. Καζαντζάκη 2, Βούλα, Πηγαδάκια).

tspg

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και Νηπιαγωγείων και Γυμνασίων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές καθώς και το 1ο κορίτσι κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν προκρίσεις για τα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Αττικής.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν συμπληρώνονται μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ ή στη φόρμα στην ιστοσελίδα του Λεύκιππου έως και το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2018.