Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Αθλητικά

Χάλκινο μετάλλιο για την Άννα Κορακάκη στη σκοποβολή!

Πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι! Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό. Η 20χρονη Άννα παίρνει την πρώτη θέση στις καρδιές μας.

 

1
Σπάει μία κατάρα 96 χρόνων η Άννα Κορακάκη! Η Ελληνίδα αθλήτρια στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες παίρνει το μετάλλιο που τόσο πολύ ήθελε.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε να πλασαριστεί ανάμεσα στις τρεις πρώτες αθλήτριες.
Η Κορακάκη είχε δείξει τις διαθέσεις της από τον προκριματικό, όπου με εξαιρετική εμφάνιση πέρασε με την 5η καλύτερη επίθεση και στον τελικό ήταν ακόμη καλύτερη.

Στον τελικό οι αθλήτριες είχαν από 20 βολές (στον προκριματικό αντιθέτως είχαν από 40) και μετά τις τρεις πρώτες βολές βρέθηκε στην 3η θέση, για να περάσει στη 2η μετά την 6η βολή.

 

2

Με το τέλος της 7ης βολής η Ελληνίδα σκοπεύτρια ήταν πρώτη, ωστόσο στη 10 βολή είχε βρεθεί στην 4η θέση για να παραμείνει εκεί μέχρι την 13 βολή και να αρχίσει η αντεπίθεση της που την έφερε στη 2η θέση κι ενώ απέμεναν δύο βολές ακόμη.

Η Κινέζα Τζανγκ είχε εξασφαλίσει το χρυσό και η Κορακάκη διεκδικούσε με την Ρωσίδα Μπατσαράσκινα τη 2η θέση, την οποία πήρε τελικά η Ρωσίδα στις λεπτομέρειες (177.9, έναντι 177.7 με την Μπατσαράσκινα στη συνέχεια να έχει δύο επιπλέον βολές με αντίπαλο την Τζανγκ).

Η τριάδα των μεταλλίων:

3

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας