Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Πρωταθλήτριες στο vintage βόλεϊ οι γυναίκες του ΑΟ Βάρης Αναγυρούς

Με απονομές και πανηγυρική εκδήλωση έληξε το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας για μη ενεργές αθλήτριες της ΕΣΠΕΔΑ

Μια ακόμη εξαιρετική χρονιά για τη γυναικεία ομάδα vintage βόλεϊ του ΑΟ Βάρης Αναγυρούς που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας μη ενεργών αθλητριών της ΕΣΠΕΔΑ τελείωσε την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022. Τα κορίτσια της Βάρης δήλωσαν το τρόπαιο του πρωταθλήματος σε ειδική πανηγυρική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση.

Κατά την αθλητική χρονιά που πέρασε, η ομάδα της Βάρης έδωσε 12 αγώνες και σημείωσε 10 νίκες, απέχοντας 7 βαθμούς από τη δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αρχηγός της ομάδας της Βάρης είναι η τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και παλιά αθλήτρια της εθνικής βόλεϊ, Λυδία Αργυροπούλου.

Στην εκδήλωση της ΕΣΠΕΔΑ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μοσχάτου, οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα σετ σε εορταστικό κλίμα μεταξύ των ομάδων των κατηγοριών. Στα φιλικά σετ για την ιστορία ΑΕΚ στις γυναίκες και ΑΣΤΕΡΑΣ στους άντρες νίκησαν τις ομάδες της Βάρης και του Κότινου αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νεκτάριος Χαλβατζής, ο γενικός γραμματέας Χαράλαμπος Ξοφάκης, ο ταμίας και πρόεδρος της Επιτροπής Vintage Λευτέρης Κογκαλίδης και τα μέλη του ΔΣ Χάρης Ιατρόπουλος και Απόστολος Μουλακάκης (και μέλος της Επιτροπής vintage) καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους. Εκ μέρους της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης παρευρέθηκε ο Φάνης Τσάκωνας.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement