Γιορτή μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας ενάντια στη βία κατά γυναικών

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση διοργανώνει ο Πρωτέας Βούλας την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό δημοτικό Στάδιο “Γ. Γενηματάς“, σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS, που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών.

Τον αγωνιστικό χώρο θα καταλάβουν η γνώριμη στους Βουλιώτες πρωταθλήτρια ομάδα Γυναικών μπάσκετ του Πρωτέα, μαζί όμως με μια μεγάλη παρέα γνωστών γυναικών από το χώρο του θεάματος για να στείλουν μέσα από μια 3ωρη γιορτή του μπάσκετ το μήνυμα για τερματισμό της βίας κατά των γυναικών και όχι μόνο.

tspg

Στο celebrity event, όπως παρουσιάστηκε σήμερα με συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα συμμετέχουν οι εξής:

Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη, Στέλλα Δημητρίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ζενίλντα, Χριστίνα Βραχάλη, Βάσω Στασινού, Στέλλα Γιαμπουρά, Ανίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Μάντα Παπαδάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βασιλική Τσεκούρα, Έλενα Λιάφου, Άντζελα Ευριπίδου, Χριστίνα Κοντοβά, Έλλη Αγγελιδάκη, Χριστίνα Παππά, Άννυ Κωνσταντινίδη, Εύη Αδάμ, Κέλλυ Πρωτόπαπα.

Οι γυναίκες, 12 αθλήτριες του Πρωτέα κα 12 celebrities, θα χωριστούν σε 4 ομάδες, που θα δώσουν μεταξύ τους δύο ημιτελικούς αγώνες και έναν τελικό. Στα διαλείμματα θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί τριπόντων και βολών, στους οποίους έναντι μικρής συμμετοχής θα μπορέσουν να λάβουν μέρος και θεατές της εκδήλωσης. Παράλληλα, θα βραβευθούν ο Θοδωρής Παπαλουκάς, η Ορθούλα Παπαδάκου, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Βασίλης Κικίλιας.

Η είσοδος για τους ενήλικες θα κοστίζει 5 ευρώ, ενώ θα είναι δωρεάν για τα παιδιά (κάτω των 18) και τα ανήλικα μέλη των ακαδημιών του Πρωτέα.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, εκ μέρους του Πρωτέα Βούλας μίλησε το μέλος του ΔΣ, Βάσω Πετρίδου, που ενέταξε την πρωτοβουλία αυτή στο κοινωνικό πρόσωπο του Συλλόγου που πρέπει να εκπέμπει μηνύματα ευαισθητοποίησης στο συνεχώς διερυνόμενο κοινό της ομάδας, όπως τόνισε.

Από την οργάνωση WIN Hellas, η εκπρόσωπός του Ντόλλυ Φατσέα, κάλεσε όλους τους φίλους του Πρωτέα “να αποδείξουμε στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει, να εκπαιδεύσει και να γεμίσει τις ψυχές μας με όμορφες εικόνες και συναισθήματα”, όπως υπογράμμισε.

Ενώ η παλιά παίκτρια του Πρωτέα και δραστήριο μέλος του WIN Hellas, Ορθούλα Παπαδάκου, είπε πως νιώθει σας “οικόγενειά της” τον Πρωτέα και ζήτησε από όλους να έρθουν στο γήπεδο την Κυραική 16 Μαρτίου.

(Στη φωτογραφία του πάνελ από αριστερά Βάσω Πετρίδου, Ντόλλυ Φατσέα και Ορθούλα Παπαδάκου)

petridoufatsea_papadakou