Πρωτοβουλίες για τον Αστέρα Βουλιαγμένης αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ

Πρωτοβουλίες για τον Αστέρα Βουλιαγμένης αναλαμβάνει το ΠΑΣΟΚ

Για την αναστολή λειτουργίας του Αστέρα Βουλιαγμένης και το μέλλον των εργαζομένων συζήτησαν χτες στελέχη του ΠΑΣΟΚ με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στην απειλή για τις θέσεις εργασίας και ζήτησαν τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ για την διαφύλαξη τους.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι οποιαδήποτε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την απασχόληση των εργαζομένων είναι αυθαίρετη και καταχρηστική.

Για το λόγο αυτό, ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας προκειμένου να αναλάβει τις ευθύνες του και με την ενεργοποίηση τριμερούς συμφιλιωτικής διαδικασίας, να προστατευθούν πλήρως οι θέσεις εργασίας και να βρεθεί λύση μέσα από συμφωνία εργοδοτών – εργαζομένων.

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων ότι θα αναληφθούν άμεσα σχετικές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελείτο από τη Βουλευτή Εύη Χριστοφιλοπούλου, υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τον Δημήτρη Καρύδη, Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, τον Κώστα Πανταζή, Γραμματέα του Τομέα Εργασίας και τον Γιώργο Βασιλόπουλο, Γραμματέα του Τομέα Συνδικαλιστικού.