Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Πρωτοχρονιάτικη ποδηλατοβόλτα στη Βούλα

Την πρώτη μεγάλη ποδηλατική βόλτα του 2017 διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με αφορμή την παραλαβή του νέου συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων που απέκτησε.

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 στις 15.00 στο σταθμό κοινοχρήστων ποδηλάτων έξω από το Δημαρχείο (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) θα πραγματοποιηθεί μια βόλτα που έχει σχεδιαστεί για μικρούς και μεγάλους, με μικρή απόσταση (Δημαρχείο, Πλατεία Βούλας, Βασιλέως Παύλου, Ασκληπιείο, Λ. Κ. Καραμανλή, Επιστροφή) με στόχο να επιδειχθεί η λειτουργία του νέου συστήματος.

Από τον Ιανουάριο θα λειτουργούν τρεις σταθμοί των έξι θέσεων και συνολικά 15 ποδήλατα. Ο Δήμος προγραμματίζει να εγκαταστήσει ακόμα τέσσερις σταθμούς.

Παράλληλα, ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα πλαισιώσει την εκδήλωση με τη διάθεση «Αγιοβασιλιάτικων Σκούφων» έναντι συμβολικού τιμήματος (5,00€) για όσους επιθυμούν, για την ενίσχυση των δράσεων τους.

Σημειώνεται ότι όσοι δεν διαθέτουν ποδήλατο πρέπει να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213 2020141 – 142 προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για ένα από τα ποδήλατα του Δήμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας