Connect with us

Hi, what are you looking for?

περιφερεια Αττικης

Ψεκασμούς για κουνούπια ξεκινά η Περιφέρεια και στα 3Β

Τον πρώτο επίγειο ψεκασμό του έτους για την καταπολέμηση των κουνουπιών αποφάσισε να ξεκινήσει η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Όπως ανακοινώθηκε, η αξιολόγηση των ευρημάτων από τις δειγματοληψίες προνυμφών κουνουπιών οδήγησε στην απόφαση οι ψεκασμοί να ξεκινήσουν από την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 τόσο στις οικολογικά προστατευόμενες περιοχές της Ανατολικής Αττικής όσο και σε περιοχές – εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής.

Ο ψεκασμός στους Δήμους θα γίνει “με εγκεκριμένο προνυμφοκτόνο σκεύασμα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση του Έργου και την Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ενημέρωση.

Το ψεκαστικό όχημα της Περιφέρειας θα περάσει σύμφωνα με το πρόγραμμα από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τις ημέρες Δευτέρα 18 ως Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 (ανάλογα όμως με τις καιρικές συνθήκες και την εξέλιξη του προγράμματος, ενδέχεται στην εκτέλεση των εφαρμογών να προκύψουν τροποποιήσεις στις ημερομηνίες).

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement