Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

«Δήμαρχε έχεις ταλέντο!» (βίντεο)

Σε σόου έχουν μετατραπεί οι δημόσιες εμφανίσεις του Ηλία Ψινάκη, που πλέον δεν παίζει τον κριτή σε «τάλεντ σόου», αλλά τον εκλεγμένο δημοτικό άρχοντα.

Ελάχιστοι ενδιαφέρονται για το ουσιαστικό περιεχόμενο των ομιλιών και των διακηρύξεών του ή για τις πράξεις του. Ελάχιστοι νοιάζονται για το αν είναι σωστά ή όχι αυτά που λέει: όλοι περιμένουν τα «γαλλικά» του, τις ατάκες του κι εκείνος, χρόνια στο κουρμπέτι της σόου μπιζ, δεν αφήνει το κοινό του παραπονεμένο.

Έτσι και στην επίσημη πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Μαραθώνα. Οι «φιλοφρονήσεις» προς μια δημοτική σύμβουλο της αντιπολίτευσης ήταν αρκετά χορταστικές. Ποιος νοιάζεται για το αν η κυρία αυτή είχε δίκιο ή όχι να διαμαρτύρεται, σε έντονο είναι αλήθεια τόνο. Την «παράσταση» έκλεψαν οι απαντήσεις του δημάρχου, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα ζήτησε «ένα εκατομμύριο συγγνώμες» επειδή παραφέρθηκε.

Με λίγα λόγια: καθώς, λόγω λιτότητας, οι ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, το φιλοθεάμον κοινό περιμένει κάτι να πει ο Ψινάκης για να γελάσει το χειλάκι του.

Και καλά, ο Ψινάκης είναι ο εαυτός του, κάνει αυτό που χρόνια είναι εκπαιδευμένος να κάνει. Όμως η «ψινακολογία» των εντύπων, των καναλιών και του Διαδικτύου φανερώνει περισσότερα για το πώς αντιλαμβάνονται πολλοί την έννοια της πολιτικής παρά για τον ίδιο τον Ηλία Ψινάκη. Περιμένουμε λοιπόν πότε ο δήμαρχος θα πει το επόμενο «σκάσε μωρή» ή θα προσφωνήσει κάποιον δημοτικό σύμβουλο «γλυκιά, γλυκιά» για να ’χουμε κάτι να ασχοληθούμε. Επίσης περιμένουμε να προσλάβει ως υπεύθυνη γραφείου Τύπου του δήμου την Τζούλια Αλεξανδράτου, στην καλλιτεχνική ανάδειξη της οποίας ο δήμαρχος-μάνατζερ έχει καθοριστικά συμβάλει.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας