Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρήκε κάποιον να τον νιώθει στη Βούλα!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρήκε κάποιον να τον νιώθει στη Βούλα!

Έμαθα ότι ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μιλώντας στο ΔΣ του νομικού προσώπου του Δήμου, του ΟΑΠΠΑ, ως προέδρός του, βρήκε μια καλή κουβέντα για τον έκπτωτο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. 

Κρίμα που δεν τηρούνται και δεν εκδίδονται τα ηχογραφημένα πρακτικά των συνεδριάσεων αυτών, για να πάρει κι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μια ικανοποίηση μετά τις τόσες κατραπακιές που έχει φάει από την ελληνική δικαιοσύνη!

tspg

Ας ελπίσουμε ότι θα διαβάσει τις γραμμές αυτές, για να δει ότι μια ψυχή στα νότια προάστια της Αττικής τον νιώθει.

“Η πολιτική έχει γίνει Κολοσαίο και ο κόσμος διψά για αίμα” είπε παραστατικά στο μικρόφωνο, όπως μου μεταφέρουν, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Και περιγράφοντας τις δυσκολίες σύνταξης ενός προϋπολογισμού, είπε ότι ο Ψωμιάδης κάπως την πάτησε στις λεπτομέρειες της γραφειοκρατίας και όχι επειδή έκανε τέρατα. “Επαύθη όχι επειδή έκανε κάτι που δεν ήταν νόμιμο, αλλά επειδή δεν έδωσε επαρκή αιτιολόγηση των κινήσεών του”, απεφάνθη ο πρώτος πολίτης των 3Β.

Δείτε στη wikipedia το σχετικό λήμμα για τον Πανίκα Ψωμιάδη, για να αντιληφθείτε τι θηρίο μπήκε στην αρένα και για πόσες υποθέσεις έχει λογοδοτήσει και έχει καταδικαστεί.

Το νόμιμο και το ηθικό, ο παλιός γρίφος για μερικούς…