Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή σε Τατσόπουλο και Ψαριανό

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή σε Τατσόπουλο και Ψαριανό

Απάντηση στα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τη φωτογραφία που δείχνει τον Πέτρο Τατσόπουλο να κρατά το παλτό της Ραχήλ Μακρή και τονΓρηγόρη Ψαριανό να το μυρίζει, δίνει η ανεξάρτητη βουλευτής.

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τραβήχτηκε την Τετάρτη στη βουλή, κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Άρθρο στην εφημερίδα Αυγή μιλάει για «ακραίο σεξισμό στα έδρανα της βουλής» Σύμφωνα με την ιστορική εφημερίδα η «χυδαία σεξιστική συμπεριφορά από βουλευτές με προεξάρχοντα τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο καταμαρτυρά το ήθος της υποτιθέμενης αριστεράς της ευθύνης όπως αρέσκονται κατά καιρούς να αυτοαποκαλούνται»

Σύμφωνα με το άρθρο: «Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της καθώς φαίνονται βουλευτές να γελούν ενώ ο υπεύθυνος αριστερός μυρίζει το παλτό της Ραχήλ Μακρή που κρατά ο Πέτρος Τατσόπουλος!!! Ύμνος στο σεξισμό από τα έδρανα της βουλής. Η ανοχή σε αυτές τις ακραίας χυδαιότητας συμπεριφορές που προσβάλλουν τη γυναικεία φύση και την πολιτική, πρέπει να σταματήσουν.»

 

«Η φύση είναι σοφή. Όταν επέρχεται οποιαδήποτε είδους ανικανότητα ενός οργάνου, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα αποτελέσματα της λειτουργίας του από άλλα όργανα λιγότερο ή περισσότερο σχετικά»

ανέφερε η ανεξάρτητη βουλευτής σε στενούς της συνεργάτες σχολιάζοντας τη φωτογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ, βέβαια, ποιανού οργάνου δυσλειτουργία ή ανικανότητα αντικαθιστά η γλώσσα, παράγοντας δηλώσεις για τακτοποίηση της μισής Αθήνας ή η μύτη λαμβάνοντας αγχωμένες βαθιές εισπνοές από ένα γυναικείο παλτό…. Και για όσους δεν κατάλαβαν οι πιθανώς ανίκανοι μυρίζουν σαν τον σκύλο»

τους έλεγε η κυρία Μακρή απαντώντας έτσι στους κ.κ. Τατσόπουλο και Ψαριανό.

 

Τατσόπουλος: Ήρεμα, ήρεμα, δεν είμαι σεξιστής!

Εξαγριωμένος από τις κατηγορίες εμφανίζεται ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.  Με σχόλιο του στο facebook υποστηρίζει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν!:

Το ξαναλέω: Σηκώνω το παλτό της Ραχήλ για να καθίσει δίπλα μου ο Ψαριανός, ο Ψαριανός μυρίζει σκερτσόζικα το παλτό και ρωτάει τη Ραχήλ τι άρωμα φοράει. Ούτε ο ISIS δεν μας καταδικάζει ως σεξιστές για ένα τέτοιο περιστατικό.