Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Στη Βούλα η υποψήφια της ΛΑΕ Ραχήλ Μακρή (photos-video)

Την προεκλογική περίοδο στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης άνοιξε η συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Δεν ήταν μια …συγκέντρωση δραχμιστών όπως ίσως κάποιοι ανέμεναν, αντίθετα ήταν μια πολιτική εκδήλωση που τόνισε πολλές πλευρές της τρέχουσας συγκυρίας, ασκώντας κριτική τόσο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

panos-kosmasΟ Πάνος Κοσμάς, υποψήφιος Αττικής της Λαϊκής Ενότητας, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η ρήξη με την ευρωζώνη “δεν είναι μικρασιατική καταστροφή” και ανέφερε τα παραδείγματα τριών χωρών, της Ισλανδίας, του Ισημερινού και της Αργεντινής, που “ήρθαν σε ρήξη με το χρηματοπιστωτικό σύστημα και δεν κάηκαν στα καζάνια της κόλασης”.

dimitris-belantisΟ Δημήτρης Μπελαντής, επίσης υποψήφιος Αττικής της ΛΑΕ, σημείωσε ότι το πρόγραμμα του κόμματός του είναι “ολοκληρωμένο, με πρόταση για οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση”, τονίζοντας ότι τη σύγκρουση με την ευρωζώνη η Λαϊκή Ενότητα την συνδέει με “την άρση της λιτότητας, τη διαγραφή χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών”.

kalantzisΣύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν και οι εκ Βούλας προερχόμενοι υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Αγαπητός Κυρίτσης και Μίλτος Καλαντζής.

rachel-makriΤην προσοχή πάντως τράβηξε (όπως το συνηθίζει) η Ραχήλ Μακρή, δεύτερη στη λίστα του ψηφοδελτίου Αττικής της ΛΑΕ, που ξεκίνησε ήδη τη γνωριμία της με τους ψηφοφόρους της νέας της περιφέρειας.

Στην ομιλία της μεταξύ άλλων τόνισε παραστατικά ότι “μετά την απομάκρυνση από την κάλπη δεν επιτρέπονται κλαψουρίσματα”, προειδοποιώντας ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας και η περαιτέρω μείωση των συντάξεων.

Για τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου είπε ότι είναι “λαμπρή ευκαιρία” μιας και η “αντίσταση στη λιτότητα προδόθηκε, αλλά δεν νικήθηκε”. “Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή και αγώνες”, συμπλήρωσε.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία της Ραχήλ Μακρή:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας