Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ενθουσιασμό στον ΣΥΡΙΖΑ φέρνει η μεταγραφή της Ραχήλ Μακρή!

Η Ραχήλ Μακρή αφού κατάφερε με έξυπνο τρόπο τις τελευταίες μέρες να κάνει όλα τα ελληνικά μίντια να ασχολούνται μαζί της, φαίνεται (χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επισήμως) ότι κατάφερε αυτό που ήθελε αρχικά: Να είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη. Οι ηγετικοί κύκλοι της Κουμουνδούρου αποφάσισαν τελικά ότι είναι προς όφελος του ΣΥΡΙΖΑ να εντάξει τη δημοφιλή Ραχήλ στο ψηφοδέλτιο του παρακάμπτοντας τις ενστάσεις της τοπικής οργάνωσης αλλά και ηγετικών στελεχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ραχήλ. Η επίλογη της εμφανίζεται ως προσωπική απόφαση του Α. Τσίπρα, ο οποίος τη διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες αντιδράσεις.

 

Αρχικά είχε σημειωθεί εμπλοκή στις συνομιλίες. .   «Μου πρότειναν να είμαι υποψήφια στη μονοεδρική των Γρεβενών και όχι στην Κοζάνη, όπου είναι η βάση μου και εκλέγομαι», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής μιλώντας στο protothema.gr.    . Θεωρώ ότι είναι αδύνατον μέσα σε 20 ημέρες να διεξάγω έναν αξιοπρεπή αγώνα σε μία περιοχή που δεν την γνωρίζω και δε με γνωρίζουν».

Ωστόσο οι πιέσεις από τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έντονες και η Κουμουνδούρου τελικά ενέδωσε στη δημοφιλή πολιτικό.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας