Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Ανοιχτή συνέλευση της ΡΙΚΙΠ την άλλη Κυριακή

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέλευση, την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 10:30 πμ, στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας Βούλας (οδός Ζεφύρου 2, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης, Βούλα).

Στη σχετική πρόσκληση σημειώνεται:

Η συνέλευση είναι η πρώτη της νέας χρονιάς και καλούνται τα μέλη και οι πολίτες να συμμετέχουν στην διεύρυνση και στήριξη του αυτοδιοικητικού έργου της Ρι.Κι.Π. Β.Β.Β. μέσα και έξω από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και στα Κοινοτικά Συμβούλια, με σκοπό την ανάδειξη και επίλυση των χρόνιων και δομικών θεμάτων που ταλαιπωρούν τους Δημότες και τον Δήμο.

Τα προτεινόμενα θέματα που θα συζητηθούν:

  • Ανάδειξη και ψήφιση μελών για διαχείριση ταμείου – οικονομικός απολογισμός .
  • Καθορισμός ανάδειξη και ψήφιση μελών για Θεματικές Ομάδες Εργασίας της Κίνησης.
  • Ενημέρωση – απολογισμός για το πρώτο οκτάμηνο της Δημοτικής παρουσίας της  Ρι.Κι.Π. Β.Β.Β. .
  • Προγραμματισμός δουλειάς της κίνησης μας ενόψει των μεγάλων θεμάτων που ήδη επεξεργαζόμαστε και αφορούν τη προσπάθεια για μια νέα πορεία με διαφορετική προοπτική, για ένα Δήμο κοντά στους πολίτες, με σεβασμό στον άνθρωπο και προστασία στο συγκριτικό μας πλεονέκτημα, το περιβάλλον. Ενδεικτικά : Παραλίες – ορεινοί όγκοι – απορρίμματα (συλλογή – διαχείριση)- νέος  «Καλλικράτης» ( προτάσεις στην νέα ηγεσία για το νέο θεσμικό πλαίσιο και χωροταξία της αυτοδιοίκησης ) – συμμετοχή του πολίτη στα θέματα της Δήμου και την επίλυσή τους.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας