Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Βραβείο Αρχαίου Δράματος στον Σάκη Ρουβά: για γέλια ή για κλάματα;

Tρίζουν ή δεν τρίζουν τα κόκαλα του Κάρολου Κουν όταν ο Σάκης Ρουβάς τιμάται με το βραβείο της κατηγορίας «Αρχαίο Δράμα»; Δυστυχώς, όσοι εξακολουθούμε να ζούμε στον μάταιο αυτό κόσμο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, όμως στην απονομή των βραβείων «τα βραβεία «Κάρολου Κουν» υπό την αιγίδα της Unesco που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Μέγαρο Μουσικής έτριξαν τα κόκαλα, σηκώθηκε η τρίχα των ζωντανών. Aς πάρουμε όμως τα γεγονότα με τη σειρά.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» για την συμμετοχή τους στις «Βάκχες» ως Διόνυσος. Αυτή η υποψηφιότητα, όπως φάνηκε δεν άρεσε σε πολλούς, οι οποίο δεν δίστασαν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους, όπως στην ηθοποιό Χρυσούλα Διαβάτη που ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει τιμητική διάκριση διεθνούς θεατρικού ρεπερτορίου για την παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν».

Η ηθοποιός όταν ανέβηκε στην σκηνή είπε: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα». Στην συνέχεια, η Χρυσούλα Διαβάτη πήγε στην θέση της χωρίς να παραλάβει την τιμητική διάκριση και παρέμεινε στην αίθουσα.

Αμέσως μετά, οι παρουσιαστές Κυριάκος Λουκάκης και Ανδρέας Ρικάκης κάλεσαν στην σκηνή τον Σάκη Ρουβά για να παραλάβει το βραβείο «Αρχαίο Δράμα». Εκείνη την στιγμή, μια κυρία από το κοινό φώναξε: «Αμφισβητώ αυτό το βραβείο. Με τι εφόδια το παίρνετε;» Ο Σάκης Ρουβάς της απάντησε: «Με την ψυχή μου» και κρατώντας το βραβείο του είπε: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».

Ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ηρακλής: Οι 12 άθλοι» που θα κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. Άντε, και στο ρόλο του Προμηθέα Δεσμώτη ο Sakis!

1 Comment

1 Comment

  1. κυρία Ελένη

    9 Δεκεμβρίου 2014 at 8:29 μμ

    Χρυσόστομη η Χρυσούλα! Επιτέλους κάποιος στάθηκε όρθιος και είπε το αυτονόητο!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας