Πάνω από 2.000 δρομείς στο φετινό Run the Lake

Πάνω από 2.000 δρομείς στο φετινό Run the Lake

Με μεγάλη επιτυχία φιλοξενήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Run the Lake, ένας αγώνας που πλέον έχει γίνει θεσμός.

Πλήθος δρομέων συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο ομορφότερο σημείο της Αττικής, στη Λίμνη Βουλιαγμένης με σκοπό να τρέξουν και να στείλουν ένα μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Τα έσοδα από τον αγώνα καθώς και τα αντικείμενα που συλλέχτηκαν θα μοιραστούν στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, στο Ορφανοτροφείο της Βουλιαγμένης και στην Κιβωτό του Κόσμου για την ενίσχυση του έργου τους.

Στον αγώνα συμμετείχαν περίπου 2000 δρομείς, επιλέγοντας ανάμεσα σε απόσταση 10 χιλιομέτρων τρέξιμο δίπλα στη θάλασσα και τη διαδρομή σκυταλοδρομίας. Ειδική διαδρομή 2000 χιλιομέτρων διαμορφώθηκε και για τα παιδιά αλλά και για την ομάδα Special Olympics που έδωσαν ένα ηχηρό παρόν στον αγώνα. Οι δρομείς απόλαυσαν μια καταπράσινη διαδρομή από τη Λίμνη έως το Λαιμό της Βουλιαγμένης δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας.

Σε αυτή την πανέμορφη διαδρομή οι αθλητές αντιμετώπισαν διακυμάνσεις στην κλίση του εδάφους καθώς και αρκετές στροφές γεγονός που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για έναν αγώνα εξίσου ενδιαφέρον όσο και απαιτητικό.