Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Σύγχρονος…Θεμιστοκλής ο Πάνος Καμμένος στην επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας

Το ότι ο Πάνος Καμμένος τίμησε την επέτειο από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας που έγινε το Σεπτέμβριο του 480 π.Χ.. δεν αποτελεί κάποια συνταρακτικη είδηση. Ο τρόπος που το έκανε όμως, ναι.

Όπως βλέπετε και εσείς στη χαρακτηριστική φωτογραφία, ο υπουργός Άμυνας περπάτησε επάνω σε μία κόκκινη μοκέτα που ήταν στρωμένη σε… παλέτες και φτάνοντας στην παραλία, υποκλίθηκε.

salamina

Κατά την επίσκεψη του στο νησί της Σαλαμίνας, ο Πάνος Καμμένος τόνισε την ανάγκη ενότητας του ελληνικού λαού, προτρέποντας «να είμαστε άγρυπνοι φρουροί, άξιοι συνεχιστές των ηρωικών μας προγόνων».

«Πρέπει σε ημέρες όπως αυτή να αναλογιζόμαστε και να θυμόμαστε, πως όποιες και αν είναι οι διαφορές μας, υπάρχει κάτι βαθύτερο και ιερότερο που μας ενώνει. Είμαστε όλοι Έλληνες, τιμούμε μαζί τους ήρωές μας και έχουμε χρέος να παλεύουμε όλοι μαζί για να ανορθώσουμε την πατρίδα μας», δήλωσε.

slamina2

Ωστόσο η φανταχτερή γιορτή δεν άρεσε σε όλους. «Ο Πάνος Καμμένος μόλις δολοφόνησε την αισθητική» γράφει σε ένα πολύ αιχμηρό και βιτριολικό σχόλιο ο συντάκτης της Εφημερδίδας των Συντακτών Δημήτρης Κανελλόπουλος

«Παρατηρείς τις φωτογραφίες από τη σημερινή «γιορτή» στη Σαλαμίνα για την περίφημη ναυμαχία και δεν ξέρεις αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Όχι σας παρακαλώ, δείτε. Δείτε και θαυμάστε. Τις παλέτες πάνω στις οποίες έστρωσαν το κόκκινο χαλί. Τις ασπίδες και τα κοντάρια. Τους αξιωματικούς που «βαρούν» προσοχές (πάνω στις… παλέτες). Το στεφάνι στη θάλασσα. Τις κοπέλες με τις παραδοσιακές στολές. Την εκκλησία και τους… θαμώνες της αντικριστά. Τις (άλλες) κοπέλες με τα λευκά φορέματα και τον κότινο ελιάς στα χέρια. Τον κ.Τραγάκη εννοείται. Τον Πάνο Καμμένο φυσικά, προεξάρχοντα. Μην συνεχίσω, οι φωτογραφίες της από μόνες τους είναι ένα ποίημα, πραγματικό αριστούργημα.

 

Ιδιαίτερα καυστικά ήταν και τα σχόλια των χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας