Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Σαμ Ιωαννίδης, ο νέος γενικός διευθυντής του Αστέρα Βουλιαγμένης

Την πρόσληψη του γεννημένου στη Γερμανία από Έλληνες γονείς και έμπειρου στελέχους της Four Seasons, Σαμ Ιωαννίδη, ανακοίνωσε η μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα για τη θέση του Γενικού διευθυντή στον ανακαινισμένο Αστέρα Βουλιαγμένης. 

Ο Σαμ Ιωαννίδης γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη και μεγάλωσε στη Γερμανία και στην Ελλάδα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στο Τορόντο, την έδρα της Four Seasons.

Η αρχή έγινε το 1998 από τα τμήματα F&B (επισιτιστικά) στα ξενοδοχεία της αλυσίδας στη Βόρεια Αμερική για λάβει την πρώτη του αποστολή ως γενικός διευθυντής ξενοδοχείου στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού.

Λίγο αργότερα, άνοιξε το ξενοδοχείο Four Seasons στο Άμπου Ντάμπι.

Μετά από δύο δεκαετίες καριέρας στο εξωτερικό, ο Σαμ Ιωαννίδης επιστρέφει στην πατρίδα του. “Σαν περήφανος Έλληνας, είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που επιστρέφω στη χώρα μου για να ενσωματώσω την ελληνική κουλτούρα στη φυσιογνωμία του ξενοδοχείου”, αναφέρει. “Ανακαινίζουμε ένα ιστορικό τοπόσημο και του δίνουμε μια νέα πνοή, φέρνοντας ένα εμβληματικό brand στην Ελλάδα για πρώτη φορά”, προσθέτει.

 

Για την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα επενδυθούν σύμφωνα με τη Four Seasons, πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει μεταξύ άλλων περίπου 300 δωμάτια, σουίτες και πολυτελή bungalows, spa και εγκαταστάσεις αναψυχής, υπερσύγχρονους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, infinity pools, παραλίες, ένα μοναδικό παραθαλάσσιο χώρο περιπάτου και πολλά ακόμη.

Με τον σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων από τη Meyer Davis Studio, το έργο είναι εμπνευσμένο σε σημαντικό βαθμό από την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος και την τοπική κουλτούρα. Αφομοιώνει δε ένα σύγχρονο αλλά και, παράλληλα, διαχρονικό ύφος πολυτελούς σχεδίασης, με μοναδική προσήλωση στη λεπτομέρεια, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Επιλεγμένοι χώροι εστίασης, με την υπογραφή του Martin Brudnizki Design Studio, θα εισάγουν νέες εμπειρίες από τοπικές και διεθνείς κουζίνες ενισχύοντας τη γαστρονομική ταυτότητα του Αστέρα.

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στα μέσα του 2018.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας