Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Η ΝΔ εγκαινίασε την προεκλογική περίοδο

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας αλλά και τα πρώτα προεκλογικά διαφημιστικά, εγκαινίασε το κυβερνών κόμμα τη σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο. 

Τα ψηφοδέλτια ανά την επικράτεια του κόμματος είναι κατά βάση έτοιμα και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες.

Βασικός στόχος της μίνι αυτής καμπάνιας των 26 ημερών θα είναι να καταδειχθούν τα βήματα που έχουν γίνει μέχρι τώρα και ο κίνδυνος “να ξαναγυρίσει η χώρα πίσω από εκεί που ξεκίνησε αν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση πλέον κάνει πράξη όσα έχει πει κατά καιρούς”.

Μεγάλο μέρος της προεκλογικής καμπάνιας και της προετοιμασίας του κομματικού μηχανισμού θα αναλάβει ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ενώ στο επικοινωνιακό κομμάτι, ως εκπροσώπου του κόμματος, το βάρος θα πέσει στην ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Ήδη στο διαδίκτυο μέσω των διαφημίσεων Google προβάλλονται μαζικά τα πρώτα διαφημιστικά της Συγγρού που έχουν ένα αρνητικό και ένα θετικό μήνυμα.

Κάποιοι παίζουν την Ελλάδα στα ζάρια. Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε

Προφανώς, όλη η εκστρατεία της ΝΔ θα είναι κατά βάση αρνητική, βασιζόμενη στις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση που κατά την άποψη της Συγγρού, θα βρεθούν σε κίνδυνο με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ομιλία του στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, ο Αντώνης Σαμαράς είπε μεταξύ άλλων:

Χρειάζεται αγώνας πόρτα – πόρτα. Χρειάζεται αγώνας γειτονιά-γειτονιά. Με ευθύνη και αλήθεια για το αύριο.

Ασυμβίβαστος αγώνας, να μάθει και ο τελευταίος πολίτης την αλήθεια!

Για τα μεγάλα ιδανικά της παράταξης. Για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Γιατί αυτός είναι ένας αγώνας που μόνο η μεγάλη, ενωμένη, δημοκρατική, πατριωτική παράταξή μας μπορεί να κερδίσει! Και θα τον κερδίσει!

Μην ξεχνάτε: Επί δυόμισι χρόνια κάναμε έναν τεράστιο αγώνα και ενωμένοι αντέξαμε. Κάναμε το μεγαλύτερο και ταχύτερο δημοσιονομικό νοικοκύρεμα που έχει γίνει ποτέ! Τις περισσότερες μεταρρυθμίσεις ανταγωνιστικότητας που έχουν γίνει ποτέ. Σταθεροποιήσαμε τη χώρα και αναδείξαμε το ρόλο της διεθνώς.

Να το θυμάστε αυτό: Επί δυόμισι χρόνια, περάσαμε τα πιο δύσκολα, μείναμε όρθιοι, μείναμε ενωμένοι και μπορέσαμε και κρατήσαμε την πατρίδα μας όρθια.

Και τώρα ανεβαίνουμε και πάμε να κερδίσουμε τις εκλογές.

Και να ανοίξουμε μια πραγματικά νέα σελίδα για τον τόπο.

Γιατί μη κάνετε λάθος: η τελειωτική ήττα του λαϊκισμού και η νίκη μας στις 25 Ιανουαρίου θα είναι μια νέα σελίδα και η αρχή της αληθινής αναγέννησης της Ελλάδας που ονειρευόμαστε”.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας