Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Σε Βάρη και Βούλα τα εκλογικά κέντρα για τον φορέα της Κεντροαριστεράς

Αυτή την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 διεξάγονται σε όλη τη χώρα οι εκλογές για την ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα λειτουργήσουν δύο εκλογικά κέντρα:

Στο παλιό Δημαρχείο της Βάρης (Βασ. Κωνσταντίνου 25) και στο Δημαρχείο της Βούλας (Κων. Καραμανλή 18).

Στην κοντινή Γλυφάδα, τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν θα είναι επίσης δύο, στο Δημαρχείο Γλυφάδας (Άλσους 15) και στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 31, Άνω Γλυφάδα).

Για να ψηφίσουν οι προσερχόμενοι οφείλουν να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο, να συμπληρώνουν και να υπογράφουν την προβλεπόμενη αίτηση-δήλωση και να καταβάλουν για την κάλυψη της δαπάνης της ψηφοφορίας το ποσό των τριών ευρώ.

Οι κάλπες θα είναι ανοικτές από τις 8 π.μ. ως τις 8 μ.μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον δεύτερο γύρο (που θα διεξαχθεί αν κανείς υποψήφιος δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία τη μεθεπόμενη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου) δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον όσοι εκλογείς ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας έναν σταυρό προτίμησης.

Οι πολίτες μπορούν να ψηφίζουν στο πλησιέστερό τους εκλογικό κέντρο και όχι σε αυτό που ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές.

Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών & Δεοντολογίας του νέου φορέα επικύρωσε τον Σεπτέμβριο 2017 τις εξής υποψηφιότητες:

Νίκος Ανδρουλάκης, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Τζιώτης.

Ο ανακηρυγμένος υποψήφιος Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του λόγω προβλήματος υγείας.

Για να μειωθεί ο χρόνος αναμονής στο εκλογικό κέντρο οι πολίτες μπορούν να προεγγραφούν στη σχετική ιστοσελίδα, μια διαδικασία που θα γίνεται και επί τόπου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας