«Θα σε δώ στην Ελλάδα»: Τουριστική εκστρατεία αλληλεγγύης στη χώρα μας!

«Θα σε δώ στην Ελλάδα»: Τουριστική εκστρατεία αλληλεγγύης στη χώρα μας!

Μπορεί στον κόσμο της Συνόδου των Βρυξελλών η Ελλάδα να ένιωσε μόνη, όμως στον κόσμο της τέχνης έχει τη συμπαράσταση πολλών σταρ του Χόλιγουντ: από τη Αντζελίνα Τζολί μέχρι τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.
Μιλώντας κατά καιρούς στην κάμερα του Greek Reporter, διάσημοι σταρ όπως οι Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Τζέραλντ Μπάτλερ δηλώνουν την αγάπη τους για τη χώρα μας, την οποία έχουν επισκεφθεί. Μάλιστα, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της Τζόντι Φόστερ ότι βρέθηκε σε διαδήλωση στο Σύνταγμα μαζί με τα παιδιά της.
Το βίντεο εντάσσεται στην καμπάνια που ξεκινά η ιστοσελίδα Greek Reporter υπέρ της επίσκεψης στην Ελλάδα.

Με το hashtag #SeeyouinGreece και το ερώτημα «αν όχι τώρα, πότε;» η ιστοσελίδα καλεί όσους θέλουν να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό να επισκεφτούν την Ελλάδα

Δημοσθένης Δόγκας

Εν τω μεταξύ, με το hashtag #GiveGreeceAChance (Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία), ο ηθοποιός Μαρκ Ράφαλο (που ερμηνεύει τον Χαλκ στους Avengers) εξέφρασε τη στήριξή του προς τη χώρα μας, καταγγέλλοντας τη λιτότητα.


 

 

Άρτεμις Σαχατζιάν Μαίρη Φουρναράκη Όλγα Πολίτη Ζωή Χριστοδούλου Νίκος Νανούρης Σπύρος Βαλάτας Ευδοξία Χειλά Κατερίνα Βαμβακούση Γιώργος Κοκολέτσος