Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Μάρκος Σεφερλής: άριστα στην τηλεθέαση, πάτος στην αξιοπρέπεια

Από τηλεθέαση πάει καλά, πολύ καλά η νέα εκπομπή «Mega με μία» με τον Μάρκο Σεφερλή (που «έπιασε» ακόμα και το 62,2% της τηλεθέασης). Από αξιοπρέπεια, όμως, πιάνει πάτο, αφού θύμα μιας τηλεφωνικής φάρσας του παρουσιαστή ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που «ενημερώθηκαν» ότι η Πολεοδομία αποφάσισε την απαλλοτρίωση του σπιτιού τους. Ακολουθεί η καταγγελία του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Γραμμής Ζωής» ο οποίος απαιτεί από τον παρουσιαστή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους που έκανε την τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του «Mega με μία».

«Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μας ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους “αστεία” σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου».

Δεν αμφιβάλλουμε ότι ο κ. Σεφερλής θα ζητήσει συγνώμη, νιώθοντας ίσως κι ευγνωμοσύνη γι’ αυτό το κατσάδιασμα, μια που έτσι διαφημίζεται η εκπομπή του. Αναρωτιόμαστε όμως τι είδους συγνώμη θα ζητήσει το κοινό στο στούντιο του Mega που χασκογελούσε όση ώρα ο «καλλιτέχνης» δούλευε τα ανυποψίαστα γεροντάκια. Παραφράζοντας έναν γνωστό αφορισμό, μπορούμε να πούμε ότι η δημοτικότητα της εκπομπής δείχνει ότι ο λαός έχει την τηλεόραση που του αξίζει. Για την ακρίβεια, ο «τηλεοπτικός λαός», μια που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν περνούν τα πρωινά τους βλέποντας χαζοχαρούμενες εκπομπές.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας