Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα αναβάθμισης των Windows 10 0xC1900208 - 0x4000C

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα αναβάθμισης των Windows 10 0xC1900208 – 0x4000C

Το σφάλμα 0xC1900208 – 0x4000C εμφανίζεται συχνά λόγω μιας εφαρμογής ή προγράμματος που δεν είναι συμβατό με τα Microsoft Windows 10.

Όταν προσπαθείτε να αναβαθμίσετε τα Windows 10 (για νέες λειτουργίες των Windows 10), μερικές φορές η εγκατάσταση διακόπτεται λόγω:

 • Μια εφαρμογή ή πρόγραμμα που δεν είναι συμβατό με τα Windows 10.
 • Το λογισμικό δεν είναι ενημερωμένο ή δεν είναι ενημερωμένο.
 • Οι Drivers που δεν ενημερώνονται ή είναι συμβατοί με το λειτουργικό σύστημα Windows.
 • Το κακόβουλο λογισμικό ίσως εμποδίζει την αναβάθμιση.

Αυτοί είναι οι πιθανοί λόγοι για το σφάλμα 0xC1900208 – 0x4000C. Εάν αυτό το σφάλμα δεν έχει επιδιορθωθεί, δεν θα μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση των Windows 10.

Καθορισμός του κωδικού σφάλματος 0xC1900208 – 0x4000C

Το 0xC1900208 – 0x4000C είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα και μπορεί να καθοριστεί εύκολα. Εδώ αναφέραμε μερικές μεθόδους που μπορούν να επιλύσουν αυτό το σφάλμα γρήγορα.

Καταργήστε την εγκατάσταση του ασύμβατου λογισμικού ή της εφαρμογής

Μια εφαρμογή που μεταφορτώνεται από αναξιόπιστες πηγές ενδέχεται να μην είναι συμβατή με τα Windows. Για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα, απεγκαταστήστε το λογισμικό ή την εφαρμογή. Για να απεγκαταστήσετε μια εφαρμογή / λογισμικό από το σύστημά σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στον “Πίνακα Ελέγχου” και επιλέξτε “Προγράμματα και δυνατότητες”.
 • Τώρα, επιλέξτε αυτό το ασύμβατο λογισμικό / εφαρμογή και κάντε δεξί κλικ πάνω του.
 • Κάντε κλικ στην επιλογή “Κατάργηση εγκατάστασης” για να καταργήσετε την εφαρμογή από το σύστημα.

Μετά την κατάργηση της εγκατάστασης της εφαρμογής, προσπαθήστε να ενημερώσετε τα Windows 10 και να δούμε αν λειτουργεί ή όχι.

Ενημερώστε το λογισμικό και την εφαρμογή

Μια παρωχημένη εφαρμογή στο σύστημά σας μπορεί να προκαλέσει αυτό το σφάλμα. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι κάθε λογισμικό στο σύστημά σας είναι ενημερωμένο. Για να ελέγξετε για ενημερώσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε:

Πολλές εφαρμογές έχουν ενσωματωμένες επιλογές για να ελέγχουν για ενημερώσεις. Κάντε δεξί κλικ στο λογισμικό και μεταβείτε στην επιλογή Ιδιότητες. Θα βρείτε μια καρτέλα “Ενημέρωση”. Επιλέξτε αυτήν την καρτέλα για να ελέγξετε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ή όχι.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο από όπου κατεβάσατε το λογισμικό και ελέγξτε αν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση. Εάν ναι, κάντε λήψη και ενημερώστε το λογισμικό.

Εάν χρησιμοποιείτε προϊόντα της Microsoft, επισκεφθείτε την τοποθεσία αποθήκευσης της Microsoft και κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία. Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη και ενημερώσεις” για να ελέγξετε για ενημερώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό και, στη συνέχεια, να προσπαθήσετε να αναβαθμίσετε τα Windows 10. Ενδέχεται να μην αντιμετωπίσετε πάλι το σφάλμα 0xC1900208 – 0x4000C. Ωστόσο, εάν το σφάλμα εξακολουθεί να σας ενοχλεί, χρησιμοποιήστε το Kernel για το λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων των Windows για να ανακτήσετε δεδομένα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρετε οι ειδικοί της Datarecall International είναι δίπλα σας.

Πώς βοηθάει το πρόγραμμα Kernel στο Data Recovery

Πρόκειται για ένα προηγμένο εργαλείο ειδικά σχεδιασμένο για την ανάκτηση δεδομένων μετά από ζητήματα διαφθοράς στα Windows 10. Μπορεί επίσης να ανακτήσει τα διαγραμμένα στοιχεία ή τα αρχεία που έχουν διαγραφεί μόνιμα. Το Kernel για την ανάκτηση των Windows έχει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα εργαλεία.

Τι μπορείτε να κάνετε:

 • Ανακτήστε τα δεδομένα των Windows από λογικές και φυσικές μονάδες δίσκου.
 • Ανάκτηση εικόνων, εγγράφων, βίντεο κ.λπ. χωρίς καμία τροποποίηση.
 • Ανακτήστε τα χαμένα ή μόνιμα διαγραμμένα αρχεία και φακέλους.
 • Εξασφαλίστηκε η ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα κατατμήματα FAT16, FAT32, NTFS και NTFS5.
 • Συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows συμπεριλαμβανομένων των 10 / 8.1 / 8/7 κλπ.

Με τη βοήθεια του Kernel για Windows Recovery, μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα τα χαμένα δεδομένα από συσκευές Windows.

Συμπέρασμα

Παρόλο που το 0xC1900208 – 0x4000C είναι ένα συνηθισμένο σφάλμα, μπορεί να σας σταματήσει από την αναβάθμιση των Windows. Έτσι, είναι καλύτερο να έχουμε μια λύση στο χέρι. Αναφέρονται παραπάνω μερικές αποτελεσματικές μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση αυτού του σφάλματος.