Connect with us

Hi, what are you looking for?

περιφερεια Αττικης

Επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών ο Γιάννης Σγουρός

Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε.) ανακηρύχτηκε o Γιάννης Σγουρός με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου για την ανάδειξη των Νέων Οργάνων 2019-2023, ο απερχόμενος Πρόεδρος Κώστας Αγοραστός απένειμε στον Γιάννη Σγουρό τιμητική πλακέτα για τη θητεία του στην ΕΝΠΕ ως Πρόεδρος 2011-2014 και Α΄ Αντιπρόεδρος 2014-2019.

Στη σύντομη τοποθέτησή του ο Γιάννης Σγουρός ανέφερε:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο τον Πρόεδρο κ. Κ. Αγοραστό, όσο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΝ.Π.Ε για αυτή την τιμητική πρόταση και βράβευση ως επίτιμος Πρόεδρος. Λένε, διά της προωθήσεως η έξωση. Εγώ δεν έχω σκοπό να τα εγκαταλείψω, θα συνεχίσω για να μπορώ να βασανίζω ευχάριστα αυτούς οι οποίοι δεν έχουν καταλάβει τι εστί περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Εμείς λύνουμε τα προβλήματα των πολιτών, όχι των κομμάτων. Προσέξτε το αυτό, όσο τα κόμματα θα είναι μέσα στην αυτοδιοίκηση θα πηγαίνουμε χάλια, όσο τα κόμματα θα είναι έξω θα πηγαίνουμε καλά. Να είστε καλά. Καλή επιτυχία σε όλους».

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement