Δημοτικός σύμβουλος-τέρας χτυπάει σκύλο (βίντεο-σκληρές εικόνες)

Δημοτικός σύμβουλος-τέρας χτυπάει σκύλο (βίντεο-σκληρές εικόνες)

Προσπαθούν να τον σταματήσουν τρεις γυναίκες και τα βάζει μαζί τους!


Τουλάχιστον σοκαριστικό είναι το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και δείχνει την σκληρή κακοποίηση ενός σκύλου από έναν ηλικιωμένο στην περιοχή Παγγαίο της Καβάλας.

Όπως βλέπετε, ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με το τοπικό site paggaionet.gr, είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Παγγαίου έχει αρπάξει ένα μπαστούνι και κοπανάει με μανία τον σκύλο του που είναι δεμένος στην αυλή.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες σήμερα υπήρξε συνάντηση του Δήμαρχου Παγγαίου και του δημοτικού συμβούλου και του ζητήθηκε η παραίτηση του. Παρόντες στην συνάντηση ήταν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Παρά το γεγονός ότι το ζώο δεν αντιδράει στα άγρια χτυπήματα και κλαίει από τον πόνο, εκείνος δεν σταματάει να το χτυπάει, φωνάζοντας του παράλληλα «φάτο». Το σκυλί αρνιόταν να φάει αυτό που του έδινε το αφεντικό και φαίνεται πως αυτό ήταν η αιτία για να εκνευριστεί ο άντρας και να αρχίσει να το χτυπάει.

Μάλιστα, όταν τρεις γυναίκες τον πλησιάζουν με σκοπό να σώσουν το κακόμοιρο ζώο, εκείνος δεν διστάζει να τα «βάλει» και μαζί τους. Σπρώχνει τη μία και φωνάζει «φύγε».

Ένας γείτονας του τράβηξε το φρικιαστικό περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του. Επιπρόσθετα, κάποιος προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του για την κακοποίηση του σκυλιού και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη!

Το σκυλί φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και μεγάλο αιμάτωμα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο κτηνίατρος που το εξέτασε είπε πως το σκυλί είναι τρομοκρατημένο.

Βάση αυτού του βίντεο η εισαγγελεύς της Καβάλας έδωσε εντολή σύλληψης του εν λόγω δημοτικού συμβούλου και την παραπομπή του σε δίκη.
Σας προειδοποιούμε για τις σκληρές εικόνες που ακολουθούν.
Ακολουθεί το βίντεο.

 

 

Πηγή