Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Αθλητικά

Συνάντηση αθλητικών συλλόγων των 3Β για το ΔΣ του ΟΑΠΠΑ

Στα γραφεία του Κυανού Αστέρα Βάρης αύριο Παρασκευή το απόγευμα θα συναντηθούν τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, προκειμένου να συμφωνήσουν την εκπροσώπησή τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής.

Είχε προηγηθεί επιστολή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου προς τα αθλητικά σωματεία του Δήμου που καλούσε σε συνεννόηση και από κοινού υπόδειξη τεσσάρων εκπροσώπων τους που θα διεκδικήσουν την ψήφο του Δημοτικού Συμβουλίου για το νέο ΔΣ του δημοτικού Οργανισμού.

Ο Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης πήρε την πρωτοβουλία και δημοσιοποίησε πρόσκληση προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους, καλώντας τους αύριο Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στο Αθλητικό Κέντρο “Κ. Μπαγλατζής” επί της οδού Μουτούση 1 στην Βάρη.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα βρεθεί κοινό έδαφος για τους Συλλόγους της πόλης ώστε να ομονοήσουν σε αυτή τη σημαντική απόφαση που θα αφήσει αναγκαστικά κάποιους εκτός “νυμφώνος”. Πάντως η πρωτοβουλία Κωνσταντέλλου έρχεται μάλλον για να ηρεμήσουν τα πνεύματα στις τεταμένες σχέσεις του ΟΑΠΠΑ με τα σωματεία.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας